< Imprimare >      ZIUA - EVENIMENT - vineri, 2 noiembrie 2001

Gala Premiilor Clubului Roman de Presa editia a III-a

Clubul Roman de Presa anunta cea de-a treia editie a Galei Premiilor Clubului Roman de Presa, in cadrul careia se vor acorda premii pe cele trei mari segmente ale mass-media: presa scrisa, radio si televiziune. Sectiunile pentru concurs sunt:

- Presa scrisa: jurnalism economic, reportaj, expresivitate jurnalistica, stire de agentie

Premiul Compaq pentru Jurnalism IT

- Radio: reportaj, talk-show.

- Televiziune: reportaj, talk-show.

Pentru fiecare sectiune se vor face trei nominalizari si se va acorda un singur premiu, in valoare de 2000 USD. La sectiunea "Jurnalism IT", premiul va consta intr-un laptop Compaq. Nominalizarile vor fi anuntate din timp, printr-un comunicat al Clubului Roman de Presa.

Se pot inscrie in concurs toti autorii de articole, reportaje si comentarii din presa scrisa, autorii de stiri, reportaje, documentare eseuri Radio sau TV, cu materiale publicate sau difuzate intr-unul din mediile de comunicare nationale sau regionale in perioada 01 octombrie 2000-30 septembrie 2001. Limita de varsta pentru inscrierea in concurs este 35 de ani.

Fiecare autor se va inscrie cu 3 articole (presa scrisa) sau cu o productie (audio-video), pentru fiecare din sectiunile mentionate. Materialele vor fi insotite de fisa de inscriere, un CV complet al autorului, o fotografie color tip pasaport si acordul scris al broadcaster-ului sau publicatiei in care au aparut materialele. Acordul scris va avea forma unui acord de difuzare sau retiparire si va cesiona temporar drepturile asupra produsului, pentru o perioada de un an de la decernarea premiilor, in exclusivitate catre Clubul Roman de Presa, care poate retipari sau difuza materialul in scopul promovarii premiilor.

Presa scrisa

- materialele se vor prezenta in original, plus doua printuri A4. Taxa de inscriere este de 100.000 lei.

Presa audio-video

- materialele vor fi prezentate in varianta originala. Productiile video se vor prezenta in copie VHS, iar pentru cele nominalizate juriul va cere si copia BETA. Productiile audio se vor transmite pe caseta audio normala, iar pentru cele nominalizate juriul va cere si copia DAT. Casetele si carcasele inscrise vor avea inscriptionate vizibil numele autorului si al productiei. Taxa de inscriere este de 100.000 de lei.

Taxa de inscriere se va achita in contul Clubului Roman de Presa nr. 251105182700038697001, BancPost - Sucursala Unirea sau va fi platita la Secretaritul CRP, in momentul inscrierii.

Data limita pentru inscrierea in concurs este 20 noiembrie 2001, orele 17.00. Decernarea premiilor va avea loc in cadrul GALEI CLUBULUI ROMAN DE PRESA, in data de 16 decembrie 2001.

Informatii suplimentare si fisele de inscriere se pot obtine de la sediul Clubului Roman de Presa, tel: 01 6654116, 01 2234332, e-mail:crp2digi.ro

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=75370&data=2001-11-02