< Imprimare >      ZIUA - SOCIAL - marti, 7 iulie 2009

Stiri pe scurt

Cazuri noi

Alte doua cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1 au fost depistate, ieri, de reteaua de supraveghere a bolilor transmisibile. Este vorba despre doi barbati, unul din Brasov, in varsta de 54 ani, care a venit pe 26 iunie din Anglia, si celalalt din Bucuresti, de 28 de ani, sosit din SUA pe 4 iulie. Numarul total al cazurilor de gripa A/H1N1, inregistrate pe teritoriul Romaniei, se ridica astfel la 46. (C.P.)

Lapte la dozator

Ca urmare a deciziei procesatorilor de a prelua doar o parte din productia de lapte a judetului Mures si de a oferi un pret mic, un fermier din satul Goreni a gasit o metoda ingenioasa de a-si asigura piata de desfacere si de a livra lapte proaspat la un pret de invidiat, adica 2,5 lei/ litru, informeaza Agerpres. Fermierul a achizitionat trei dozatoare de inox, de fabricatie elvetiana, si le-a instalat in trei piete agroalimentare mari din municipiul Targu Mures, de unde fiecare doritor se poate servi. (L.M.)

Acrobatie aeriana

Primul concurs de acrobatie aeriana organizat vreodata in Romania sub egida FAI (Fdration Aronautique Internationale) se va desfasura in perioada 10-12 iulie, la Mamaia, in zona hotelului Vega. FAI - Mamaia World Elite Aerobatic Formula este un concurs cu doua parti: acrobatie

cu program impus (aerobatic against time - AAT) si acrobatie freestyle (aerobatics freestyle - AF). La FAI Mamaia - World Elite Aerobatic Formula sunt asteptati cei mai buni piloti de acrobatie din lume. (C.S.)

Anunt

Consiliul Local Sector 6 Bucuresti se convoaca in sedinta ordinara in data de 07.07.2009, ora 17.00, avand ca puncte principale pe ordinea de zi rectificarea bugetului; cofinantarea unui proiect de dezvoltare durabila; listele nominale pentru subventii la construirea de locuinte; Organigrama, Statul de Functii si Regulamentul Administratiei Pietelor; scutirea de impozit la cladirile fundatiilor Bethel Shelter, Estuar sI Centrul Crestin; Proiectul Educatie Incluziva; transmiterea unor terenuri si parcuri in administrarea ADPDU; documentatii tehnico-economice de investitii etc.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=255442&data=2009-07-07