< Imprimare >      ZIUA - SPORT - miercuri, 19 mai 1999

Craiova trebuie sa plateasca 7 milioane de lei la Stoina

Pentru a mai putea efectua vreun transfer in viitorul apropiat, Universitatea Craiova trebuie sa-si achite datoriile catre divizionara C, Petrolul Stoina, pentru transferul lui Daniel Frunza. Prezent ieri la Bucuresti, vicepresedintele Jean Nitulescu a spus ca "in total, avem de platit 7 milioane de lei si vom ajunge pana la urma la o intelegere". In alta ordine de idei, Universitatea Craiova se mai afla la aceasta ora in litigiu cu doua cluburi din prima divizie, Petrolul si Astra, cu ultimul pentru neplata unei nopti de cazare, dupa meciul de campionat din nocturna, disputat in urma cu trei etape.

(ICU)

Universitatea va disponibiliza 8-10 jucatori

Conducerea clubului Universitatea Craiova si antrenorul Marian Bondrea vor comunica in urmatoarele zile, dupa sedinta Consiliului de Administratie, o lista cu 8-10 jucatori care vor fi disponibilizati la sfarsitul acestui campionat. Pe amintita lista se vor gasi si cateva nume din echipa rulata in retur, in functie de interesul manifestat de unele echipe pentru, sa zicem, David, Hrib sau Craciunescu, ultimul manifestandu-si intentia de a nu mai aparea la Craiova in campionatul viitor.

(ICU)

Priseceanu va fi tata pentru a doua oara

Marius Priseceanu, mijlocasul lui CSM Resita, crede ca a intrat intr-o zodie norocoasa. In ultima vreme, antrenorul Victor Rosca l-a folosit permanent si s-a declarat foarte multumit de prestatia acestuia. Acum, Priseceanu asteapta cu emotie ca sotia sa, Laura, sa nasca pentru a doua oara: "Prima data am vrut sa fie baiat, dar a iesit Agnes Maria, care a implinit saptamana trecuta cinci ani. De data asta, las totul in seama lui Dumnezeu. Nu-mi doresc decat sa fim toti sanatosi." Dupa meciul cu Astra, jucatorul resitean va pleca la Bucuresti impreuna cu sotia, pentru a o interna la Maternitatea "Polizu".

(MMB)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=25238&data=1999-05-19