< Imprimare >      ZIUA - SPORT - sambata, 29 noiembrie 2008

Goian si Pulhac - out, Torje si Ropotan - iertati!

Consiliul de Administratie al lui FC Dinamo a decis punerea pe lista de transferuri a jucatorilor Lucian Goian si Cristian Pulhac, iar Gabriel Torje si Adrian Ropotan au primit un ultim avertisment pentru atitudine neprofesionista, care a adus prejudicii de imagine clubului, informeaza site-ul oficial al "cainilor rosii".

Torje (foto) si Ropotan vor fi pusi pe lista de transferuri la prima abatere. La aceste sanctiuni se adauga si amenzile de cate 5.000 de dolari, anuntate de conducerea clubului in aceasta saptamana.

"Pe aceasta cale, Consiliul de Administratie le atrage atentia tuturor jucatorilor aflati sub contract cu FC Dinamo ca orice abatere disciplinara care lezeaza imaginea clubului va fi sanctionata cu excluderea din lot. Indiferent de nume, orice jucator va fi pus pe lista de transferuri!", se arata in comunicatul postat pe site-ul oficial al gruparii din "Groapa". La inceptul saptamanii, pe site-ul cotidianului "Libertatea" a fost postat un film in care mai multi fotbalisti dinamovisti petreceau dupa partida pierduta in fata lui FC Brasov, scor 0-2, cantand o manea dedicata Stelei! La petrecerea data de Torje, care a implinit 19 ani, au participat coechipierii acestuia Cristian Pulhac si Adrian Ropotan, precum si alte persoane. Se pare ca, pe langa cei trei dinamovisti, au mai fost prezenti inca doi fotbalisti din lotul antrenat de Mircea Rednic, Lucian Goian si Dragos Grigore. Dupa izbucnirea scandalului, fanii lui Dinamo au cerut excluderea tuturor petrecaretilor, iar Torje, adus de actionarul Vasile Turcu la stadion pentru a se explica in fata suporterilor, a fost scuipat si injurat! In plus, fanii anunta ca vor reactiona dur daca vreunul dintre cei cinci fotbalisti vor imbraca tricoul lui Dinamo! In conditiile in care Rednic are probleme de lot, Ropotan ar putea fi titular astazi, cu FC Arges, in timp ce Torje poate prinde un loc pe banca de rezerve. "Urmeaza ultimul meci oficial din acest an si ne gandim doar la victorie. Chiar daca ne confruntam cu foarte multe probleme de lot, sunt convins ca jucatorii care vor intra pe teren vor evolua la nivelul asteptarilor. Repet, ne dorim sa incheiem anul cu o victorie, mai ales ca vom juca in fata fanilor nostri", a afirmat Rednic, care nu ii poate folosi pe Lobont, Pulhac, M. Niculae, Zicu, Fl. Bratu, Tamas (toti accidentati) si Izvoranu (suspendat). Curios pentru situatia de la echipa, clubul a decis ca biletul la peluze sa coste un leu la meciul cu FC Arges.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=246138&data=2008-11-29