< Imprimare >      ZIUA - SPORT - luni, 10 noiembrie 2008

Executie in direct

Timisoara a fost umilita in Banat de Dinamo, la scor de neprezentare

Liderul din Liga I nu mai are chef de glume proaste. Sambata seara, la Timisoara, Dinamo a facut instructie cu FC Timisoara, scor 3-0, intr-un meci pe care l-a controlat autoritar, reusind o prestatie demna de primul loc al clasamentului. Ce-i drept, "cainii rosii" au avut in fata un adversar care aproape ca n-a contat, desi castigase toate meciurile de acasa in acest sezon si venea dupa o serie de 10 meciuri fara infrangere. Timisoara continua sa sufere de "complexul Dinamo", nereusind sa mai castige in fata alb-rosiilor de 11 ani.

Timisoara poate invoca ghinionul de la autogolul timpuriu al lui Brezinsky, moment din care pe teren a existat o singura echipa, Dinamo. Mai mult, la golul trei, mingea sutata de A. Cristea a fost deviata de Cisovsky, celalalt fundas central al banatenilor! "Jocul nu ne-a mers bine de la inceput, adversarul ne-a scolit cu productivitatea, am facut cadou doua goluri. Primul gol a fost inutil si ne-am enervat din cauza asta. Am facut multe greseli. Totusi, consider ca rezultatul a fost un accident", a spus Dusan Uhrin, antrenorul Timisoarei. In schimb, omologul sau dinamovist, Mircea Rednic, a fost euforic la finalul partidei. "Am dominat jocul, ne-am creat ocazii, puteam sa marcam si mai mult. A venit timpul sa facem si noi spectacol. Este o victorie meritata", a spus Rednic.

Uhrin atacat de Iancu

Presedintele CA al lui FC Timisoara a recunoscut ca Dinamo a castigat pe merit si a lansat cateva sageti catre antrenorul Uhrin si catre jucatorii adusi de acesta la echipa. "Noi suntem pe o panta descendenta din toate punctele de vedere, plus ca a contat neispiraratia antrenorului si a jucatorilor. I-am spus lui Uhrin ca de trei etape castigam cu noroc. Daca Uhrin nu castiga cu Urziceni si cu Steaua, plus calificarea in Cupa Romaniei, va pleca la iarna!", a spus Marian Iancu, care l-a trimis ieri la echipa a doua pe Milhazes. "Dinamo este pe un curs ascendent si poate fi considerata una din candidatele serioase la castigarea titlului. Este foarte greu cu Dinamo cand iti dai doua autogoluri", a mai spus Iancu.

Domnul si doamna Borcea

Presedinte executiv al lui Dinamo a absentat de la meci, deoarece sambata seara si-a sarbatorit sotia, Mihaela, de ziua onomastica. Cristian Borcea a spus dupa victoria din Banat ca succesul este unul extrem de important. "Suntem pe primul loc, am castigat la Timisoara, acolo unde se iau greu puncte. Am avut ghinion cu accidentarile, dar reusim sa ne mentinem in top. Dinamo, daca ajunge pe primul loc, este greu sa-l mai piarda", a spus Borcea, care a tinut sa-i raspunda si capitanului stelist Radoi, care afirmase ca Dinamo nu are fata de Liga Campionilor: "Radoi sa se uite la Steaua, ca nici nu mai stiu de cat timp n-au batut!" Vicepresedintele dinamovist Vasile Turcu a declarat ca victoria de la Timisoara este dedicata sotiei lui Cristi Borcea, Mihaela, care si-a serbat sambata seara onomastica. "I-am facut un cadou doamnei Borcea!", a spus Turcu.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=245230&data=2008-11-10