< Imprimare >      ZIUA - SPORT - miercuri, 5 mai 1999

Securitate sporita pe "Nicolae Paduraru"

Avand in vedere gradul ridicat de risc pe care-l implica aceasta partida, conducatorii clubului bacauan si-au luat masuri de securitate suplimentare. Conform unui protocol incheiat luni intre FCM Bacau si Jandarmeria locala, 200 de militari vor fi deplasati la stadion. La acestia se adauga 50 de persoane care asigura respectarea ordinii in mod normal la meciurile de campionat. In plus, vor fi adusi si 20 de agenti de paza de la firma "Sygma Security" din Piatra Neamt. Pretul unui bilet va fi de 30.000 lei, iar abonamentele pentru partidele Diviziei A nu sunt valabile. Femeile si copiii vor avea accesul liber pe stadion. Galeria rapidista va fi plasata la peluza din dreptul tabelei de marcaj.

(MMB)

Sechelariu crede ca Bacaul are a sasea sansa

Primarul Bacaului, Dumitru Sechelariu, considera ca echipa sa de suflet e cotata cu sansa a sasea in aceasta confruntare. "Sunt optimist de felul meu, dar in fotbal am invatat sa fiu realist. Primele cinci sanse le are Rapid. Elemente: unu, Rapid n-a fost invinsa in 27 de etape decat de Dinamo; doi, bugetul lor este de zece ori mai mare; trei, este o echipa din Capitala; patru, diferenta de valoare dintre loturi; cinci, nu e suficient sa invingem, trebuie sa ne si calificam. Observati ca nici n-am pomenit de accidentari. Dar, chiar si asa, vom juca la sacrificiu, pana in ultimul minut."

(MMB)

Sase vagoane suplimentare pentru Rapid

Circa 600 de suporteri ai Rapidului vor pleca spre Bacau in aceasta dimineata, avand puse la dispozitie de SNCFR sase vagoane atasate la trenul rapid care pleaca din Bucuresti Nord la 9.02. Dupa meci, garnitura suporterilor va parasi gara Bacau la ora 20.00, sosirea in Capitala fiind prevazuta in jurul orei 0. Pentru a facilita accesul pe stadion al fanilor giulesteni, Dinu Dragan, directorul executiv al UFC Rapid, se afla la Bacau inca de ieri, purtand discutii cu conducerea administrativa de la FCM.

(O.D.)

Lucescu si-a trimis nevasta cu trenul

In trenul Intercity care a plecat ieri dupa amiaza, la ora 16.45 din Gara de Nord s-a urcat si doamna Neli Lucescu, sotia antrenorului rapidist Mircea Lucescu. Aceasta a dorit sa fie alaturi de sotul sau la importantul meci pe care echipa sa, Rapid, il va sustine astazi la Bacau, in cadrul returului semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal.

(O.D.)

Suspendatii s-au pregatit separat

Cum pentru jucatorii Stelei care vor aborda jocul de maine cu Dinamo, directorul tehnic Emerich Jenei a programat ieri un antrenament mai lejer, cei trei suspendati au avut parte de un program prelungit. Astfel, dupa ce ceilalti stelisti au plecat cu autocarul spre Herastrau, pe terenul 6 din Complexul Ghencea au mai ramas, alaturi de Jenei si Marius Lacatus, Trica, Miu, Pantelimon, Giuchici, Paraschiv si portarii Mindileac si Ionescu, care au fost supusi unui antrenament intens de o ora si un sfert.

(A.B.)

"Armata Ultra" promite spectacol

La partida tur, din sos. Stefan cel Mare, cei 3500 de suporteri stelisti nu au avut o "dotare" prea consistenta. Ei si-au pastrat resursele financiare pentru meciul de astazi, unde promit sa faca un spectacol de neuitat. Liderii "Armatei Ultra" nu au dorit sa spuna nimic despre "recuzita" pe care o vor afisa. Ei spera, insa, ca vor fi cu mult peste cei 3500 de "caini" rosii care vor lua loc la peluza a doua, conform "reciprocitatii" stabilite intre conducerile celor doua cluburi.

(A.B.)

"Mutu a ingenunchiat Steaua"

Adrian Mutu a mai ramas cateva minute pe teren dupa ultimul antrenament de ieri al ros-albilor. Dupa ce a pronosticat victoria liderului cu 3-0, atacantul dinamovist a fortat si titlurile ziarelor care vor aparea dupa meci. "Veti scrie ca Mutu a ingenunchiat Steaua", a replicat "Briliantul" din Soseaua Stefan cel Mare, neafectat de faptul, foarte probabil, ca nu va fi titular.

(ICU)

Coporan a dat kilometrajul peste cap

La sedinta de pregatire a dinamovistilor a intarziat Marius Coporan, care pe drumul spre Saftica a depasit, prin orice mijloace, tot ce misca pe patru roti. Campionul soselei ce duce spre Ploiesti nu a stat prea mult timp la Saftica, fiind anuntat de conducerea clubului ca a fost imprumutat la divizionara B, Rocar Bucuresti. Alaturi de Coporan, la clubul din Drumul Gazarului va mai evolua pana la sfarsitul campionatului si Florin Macavei.

(ICU)

Vladoiu e obosit pentru ca a jucat pe bune toate meciurile

Jean Vladoiu a tinut sa precizeze ca golul inscris la Onesti este al 14-lea in acest campionat, si nu al 15-lea, care i-ar fi asigurat bonusul de 50.000 de dolari din partea clubului. "S-a spus ca suntem mai obositi, ca nu mai jucam acelasi fotbal etalat in turul campionatului. E normal sa fim mai obositi pentru ca jucam pe bune toate meciurile", a spus, plastic, cel mai in forma atacant al bucurestenilor.

(ICU)

Cornel Dinu neaga vreun aranjament

"Steaua - Dinamo e o istorie adevarata, pilduitoare. Faptul ca se spune despre existenta unui aranjament poate sa vina din usurinta cu care se vorbeste despre blaturi in campionatul nostru", a subliniat, tot ieri, Cornel Dinu, care, in alta ordine de idei, a avut cuvinte de lauda pentru arbitrul Marian Salomir. "Este un cavaler care se apropie de pleiada de arbitri valorosi ai fotbalului romanesc", a mai spus Procuroru', semn ca Dinamo nu se teme de delegarea clujeanului la meciul de duminica cu Rapid.

(ICU)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=24514&data=1999-05-05