< Imprimare >      ZIUA - JAZZ-ROCK - luni, 3 noiembrie 2008

Luna noului album

Formatia Luna Amara a anuntat, printr-un comunicat de presa, finalizarea unui nou album, dar si divortul de casa de discuri care ii reprezenta.

"Va anuntam, cu bucurie, ca am terminat de inregistrat, mixat si masterizat cel de-al treilea album al formatiei, intitulat "Don't Let Your Dreams Fall Asleep". Lucrul la acest album a inceput pe 2 iunie si s-a terminat de abia acum. Materialul a fost inregistrat, mixat si masterizat la studioul Glas Transilvan din Cluj-Napoca", spun cei de la Luna Amara.

"Don't Let Your Dreams Fall Asleep" va contine 12 piese, 3 in romana si 9 in engleza. Materialul are un stil diferit fata de primele doua albume si este posibil sa apara in magazine in luna decembrie.

Trupa a decis sa rezilieze contractul cu casa de discuri Roton. Rezilierea s-a realizat pe cale amiabila, desi membrii trupei sustin ca nici prieteni nu au ramas cu acestia.

Nu se pune momentan problema unui turneu de promovare a albumului, mai spun cei de la Luna Amara, aceasta cel putin nu mai devreme de 1 februarie 2009.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=244892&data=2008-11-03