< Imprimare >      ZIUA - EVENIMENT - marti, 16 septembrie 2008

Turul primarilor

Primarul general Sorin Oprescu a avut misiunea ingrata de a da explicatii despre scolile fara autorizatie din Bucuresti, de reabilitarea acestora fiind responsabila municipalitatea.

Doar la 8 din totalul de 102 de astfel de unitati de invatamant au fost finalizate lucrarile, 26 fiind in executie si restul fiind abandonate de constructor sau nici macar nu au intrat la licitatie.

Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, a luat masuri ca toti cei peste 9.000 de elevi din clasele I-IV si 5.600 de prescolari sa invete in sali de clasa moderne. El a inaugurat Gradinita nr. 251, iar apoi a fost prezent la Liceul "I.L. Caragiale".

Neculai Ontanu a modernizat toate gradinitele, scolile, liceele si colegiile din Sectorul 2 cu 170 de miliarde de lei vechi, avand in constructie 19 gradinite noi ce vor fi terminate la sfarsitul anului.

Liviu Negoita a reusit sa construiasca 18 gradinite noi in Sectorul 3, dintre care 16 numai anul acesta.

Cristian Poteras a fost insotit de Elena Udrea intr-un tur al unitatilor de invatamant din Sectorul 6, unde cei doi i-au asigurat pe elevi despre grija fata de ei. (M.S.)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=242771&data=2008-09-16