< Imprimare >      ZIUA - MAGAZIN - marti, 5 august 2008

Cei mai scumpi gemeni din lume

Brad Pitt si Angelina Jolie au vandut revistelor People si Hello!, pentru aproximativ 14 milioane de dolari, drepturile asupra primelor imagini cu gemenii lor, Vivienne Marcheline si Knox Leon.

People a lansat prima fotografie cu gemenii Pitt-Jolie duminica, pe site-ul sau de Internet. Editia britanica a revistei Hello! a publicat, de asemenea, o fotografie cu bebelusii si celebrii lor parinti.

Cei doi actori sunt imbracati in alb si au fost surprinsi uitandu-se "topiti" la cei mai tineri membri ai numeroasei lor familii.

"Este un adevarat haos", a declarat Angelina pentru revista People, referindu-se la cei sase copii ai ei si ai lui Brad Pitt. "Insa ne descurcam si avem parte de clipe minunate", a adaugat aceasta.

Angelina a mai spus ca ceilalti copii ai sai isi ajuta parintii: "Shiloh si Z (Zahara, n.r.) aduna hainele (copiilor, n.r.), ajuta la schimbatul acestora si ii tin in brate". "E dragut, arata ca niste mici mamici", a adaugat aceasta.

Brad a spus ca gemenii seamana cu parintii lor: "Viv (Vivienne, n.r.) seamana cu Ange la spirit, atitudine si din punct de vedere fizic..., iar Knox seamana putin cu mine".

Copiii s-au nascut pe 12 iulie, la o clinica din Nisa, sudul Frantei si au devenit deja cetateni de onoare ai celebrului oras francez.

Gemenii cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt ocupa in prezent prima pozitie in topul celor mai scumpe fotografii cu copii de vedete. Banii obtinuti pe aceste fotografii vor fi donati unor cauze nobile, la fel cum s-a intamplat cu suma primita pentru primele imagini ale primului copil biologic al cuplului, Shiloh.

Prima fotografie a cuplului Brangelina impreuna cu primul copil biologic al lor, micuta Shiloh, nascuta in mai 2006, in Namibia, a valorat 4,1 milioane de dolari. Fotografia a aparut intr-o editie din iunie 2006 a revistei People. In plus, o alta serie de fotografii ale lui Shiloh a fost vanduta editiei britanice a revistei Hello! pentru o suma de 3,5 milioane de dolari. Cuplul a donat banii unor organizatii de ajutorare a copiilor din Africa. (D.M.V.)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=241038&data=2008-08-05