< Imprimare >      ZIUA - SPORT - joi, 31 iulie 2008

Sepsi dorit in "Groapa"

Dupa ce a fost in vederile Stelei pentru un imprumut pe un an, internationalul de tineret de la Benfica ar putea ajunge, sub forma de imprumut, la Dinamo. Jucatorul roman a fost deja anuntat ca nu intra in planurile antrenorului Quique Sanchez Flores in acest sezon.

Cotidianul "O Jogo" de ieri a notat ca Dinamo il vrea pe Laszlo Sepsi sub forma de imprumut pe un an, dupa ce jucatorul nu este pe placul noului antrenor de la Benfica.

"Este un jucator interesant si, daca exista posibilitatea, vom incerca sa facem totul pentru a-l aduce la echipa", a fost citat de presa portugheza Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo. Dupa ce a fost anuntat ca nu intra in planurile pentru acest campionat, Sepsi a primit oferte de la Steaua, insa cazul a fost inchis repede, fiindca Ioan Becali, sfatuitorul Stelei pe partea de transferuri, a fost pacalit de jucator cand a plecat de la Gloria Bistrita la Benfica, apoi pe fir a intrat si PAOK Salonic, echipa din Grecia care nu a renuntat nici pana astazi la aducerea romanului. Laszlo Sepsi, 22 de ani, a fost achizitionat in ianuarie de Benfica, club cu care a semnat un contract pe cinci ani si jumatate cu gruparea lusitana. (B.G.)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=240878&data=2008-07-31