< Imprimare >      ZIUA - SPORT - miercuri, 30 iulie 2008

Stiri pe scurt

Iancu face chetA

Patronul lui FC Timisoara, unul dintre adeptii schimbarii lui Mircea Sandu, a sugerat o modalitate cel putin dubioasa de a-l indeparta pe seful FRF, prin cumpararea voturilor. "Eu cred ca Mircea Sandu e istorie, daca strangem 20 de milioane de euro. Jumatate din aceasta suma o dau numai eu", a propus Iancu. El a explicat si cum ar ajunge aceasta mita la cei care voteaza schimbarea lui Sandu: "Banii acestia sa fie dati federatiei cand vine noul presedinte, Gica Popescu, sa investeasca in infrastructura in ligile inferioare". (B.G.)

ZboarA NicoliTA

Trecut pe linie moarta de majoritatea fanilor Stelei, cei care nu-l mai doresc pe mijlocas in primul unsprezece, s-ar putea ca, odata cu venirea lui Toja, Banel Nicolita sa plece din Ghencea. Dupa ce Gigi Becali nu a vrut sa-l vanda anul trecut echipei FC Moscova, pentru 3,5 milioane de euro, acum se pare ca Galatasaray este interesata de serviciile sale. Publicatia turca "Star" scrie ca Banel Nicolita este recomandat de calitatile sale si de faptul ca este tanar, 23 de ani, si ca Galata este gata sa achite patru milioane de euro in schimbul mijlocasului stelist. (C.M.)

"Argaseala nu e MM"

Ironizat fiind de presedintele executiv al Stelei, Valeriu Argaseala, la o emisiune tv, acolo unde oficialul stelist spusese ca golul marcat de Bostina nu a fost validat pentru ca mijlocasul dinamovist "il marcase cu dreptul", stiut fiind ca Bostina e stangaci, acesta din urma nu a ezitat sa-i replice pe acelasi ton lui Argaseala. "Poate n-oi fi eu Zidane sa dau la fel de bine cu ambele picioare, dar cred ca nici el nu e Mihai Stoica sa fie un bun orator. Imi pare rau pentru el, dar, daca a inceput sa fie subtil, devine stangaci de gura. Nu cred ca merit eu sa fiu luat peste picior", a afirmat Bostina. (C.M.)

Fabbiani inapoi

Dupa un tur de campionat trecut excelent, urmat de un retur extrem de slab, atacantul celor de la CFR Cluj, Fabbiani, este foarte aproape de a trece la Newell's Old Boys. Venirea lui Kone a acoperit inca un post de varf de atac, acolo unde Andone ii mai are pe Ruiz, Didi si Oberman, fapt care le-a permis oficialilor de la Cluj sa-l lase pe Fabbiani sa plece in tara sa, pentru a fi aproape de familie. "Lui Fabbiani i-ar face bine o intoarcere pentru sase luni sau un an in Argentina. Ne-a spus ca cel mai drag ii este tricoul lui CFR, dar ne-a rugat sa il lasam sa plece macar sase luni, sa fie aproape de fetita lui. Zilele urmatoare o sa il imprumutam in Argentina, la Newell's Old Boys", a spus Iuliu Muresan. (C.M.)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=240817&data=2008-07-30