< Imprimare >      ZIUA - ALEGERI - joi, 12 iunie 2008

Vanghelie amenintat cu cartea

Candidatul PD-L la Primaria Sectorului 5, Sebastian Bodu, a anuntat ca va cere in instanta anularea diplomei de bacalaureat a lui Marian Vanghelie, deoarece foaia matricola care atesta rezultatele ca elev ale primarului PSD este semnata doar de secretarul liceului "Dimitrie Bolintineanu".

"Ultimele trei clase de liceu ale lui Vanghelie au fost absolvite prin frauda", sustine Bodu. Acesta crede ca anularea de catre tribunal a diplomei de bacalaureat a lui Vanghelie conduce automat si la pierderea calitatii actuale de student. Pedelistul l-a acuzat pe Vanghelie ca a lasat de izbeliste liceul la care a studiat, deoarece "Dimitrie Bolintineanu" a intrat in executare silita din cauza ca primaria nu a platit firmei care se ocupa de reabilitarea sa suma de 700.000 de lei.

Totodata, Bodu a lansat un apel liberalilor din sector sa-l sustina la vot in turul II impotriva candidatului PSD. "Atat noi, cat si ei am avut o tinta comuna, aceea de a-l inlatura pe Vanghelie. De aceea le cer sa voteze cu mine", a declarat pedelistul. (A.I.)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=238677&data=2008-06-12