< Imprimare >      ZIUA - MAGAZIN - vineri, 6 iunie 2008

Se insoara Ethan Hawke

Actorul american Ethan Hawke si iubita sa, Ryan Shawhughe, care este insarcinata, se vor casatori in curand, potrivit presei americane.

Potrivit publica?iei americane New York Post, care citeaza surse apropiate cuplului, Hawke si iubita sa au facut, marti, o cerere pentru autoriza?ia de casatorie la primaria din New York.

Hawke, in varsta de 37 de ani, se afla la a doua casatorie. Actorul a divortat de actrita Uma Thurman in 2004, dupa o casatorie care a durat sase ani. Cele doua staruri au impreuna doi copii.

Relatia dintre Hawke si Ryan, fosta dadaca a copiilor pe care ii are cu Thurman, dureaza de mai bine de doi ani, insa cuplul este foarte discret.

In ianuarie, purtatorul de cuvant al actorului a anuntat ca acesta si actuala sa iubita asteapta un copil, fara a oferi alte detalii.

Hawke a devenit celebru in 1988, cu partitura din filmul "Cercul poetilor disparuti". Din acel moment, rolurile au curs pentru el, jucand, printre altele, in "Colt Alb", "Cu picioarele pe pamant", "Marile sperante", "Parfum de cedru", "Gattaca", "inainte de apus". In 2002, actorul a fost nominalizat la premiul Oscar pentru rolul din "Zi de instructie", unde a jucat alaturi de Denzel Washington. Ethan Hawke este o persoana care nu s-a multumit sa se limiteze la cariera de actor, el debutand ca regizor cu filmul "Chelsea Walls", in 2002. De asemenea, Hawke este si autorul cartii "Miercurea cenusii". (D.M.V.)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=238343&data=2008-06-06