< Imprimare >      ZIUA - SOCIAL - joi, 5 iunie 2008

"Saptamana Sanatatii"

In perioada 26 mai - 1 iunie, s-a desfasurat la Plaza Romania , "Saptamana Sanatatii". In cadrul evenimentului vizitatorii au participat la discutii pe tema protejarii sanatatii si au avut acces gratuit la testari de specialitate cu aparate de ultima generatie, consiliere din partea specialistilor referitoare la nutritie, diete, medicamente, sedinte de make-up si altele. Printre numerosii parteneri am remarcat standul Sensiblu, mai exact, atentia si amabilitatea cu care erau tratati oamenii cand ajungeau acolo. Am stat de vorba cu doamna Alice David, Senior Pharma Brand Manager Sensiblu care ne-a explicat pe larg de ce anume putem beneficia: sedinte de dermoanaliza, determinari de indice de masa corporala, tesut adipos visceral si masa musculara, sedinte de make-up cu produse Boots, testari de produse Bio L'Occitane si pe 1 iunie o intalnire cu Sensiwoman si Sensiman, eroii Sensiblu care s-au jucat cu cei mici si le-au oferit cadouri si baloane.

Printre parteneri s-au numarat si:Clinica Polisano, Multi Dent, Microsoft, Biofarm, Del Mar Medical Spa, Danone, Sensiblu, Welness Club si Optiplaza.

Evenimentul s-a dovedit a fi un succes, avand in vedere numarul mare de vizitatori prezenti si dornici de a primi cat mai multe informatii despre cum sa se ingrijeasca si sa-si mentina sanatatea. Speram sa devina o traditie!

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=238328&data=2008-06-05