< Imprimare >      ZIUA - SOCIAL - sambata, 24 mai 2008

Stiri pe scurt

Premiile CRP

Clubul Roman de Presa a desemnat ultimii candidati la Premiile sale, editia 2008, se arata intr-un comunicat de presa al CRP. Premiile Clubului Roman de Presa se vor decerna pentru cinci categorii: jurnalism economic, jurnalism cultural, jurnalism de stiinta, interviu si pentru campanii de responsabilitate sociala. Toate nominalizarile si juriile se gasesc pe pagina de Internet a CRP, la adresa: www. pressclub. ro/premii. Castigatorii vor fi aflati in cadrul Galei Premiilor CRP, in seara de 27 mai, precizeaza comunicatul.

Lectie la cratita

Rosemary Barron, din Marea Britanie, va tine, duminica, o lectie practica de educare a gustului culinar, informeaza Grupul de Initiativa "Radu Anton Roman". Lectia va incepe la ora 11.00, va fi la Targul taranului roman din Piata Amzei din Bucuresti si isi propune sa ne invete "cum sa ne bucuram de piata produselor traditionale si cum sa folosim beneficiile biodiversitatii", precizeaza comunicatul. Rosemary Barron este director al Oxford Gastronomica, autoare de carti de educatie culinara si presedinte al Asociatiei Internationale a Profesionistilor Artei Culinare. (L.M.)

Internship Fair 2008

Targul de stagii de practica Internship Fair 2008 a strans ieri, la Romexpo, in jur de 70 de companii care au oferit intre cinci si zece stagii de practica pentru care s-au inscris online circa 3000 de studenti romani. Programul isi propune sa formeze studenti bine pregatiti profesional, oferindu-le acestora stagii de practica de aproximativ doua-trei luni in companii, pe timpul vacantelor. Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Nicholas F. Taubman, a spus ca targul este o prima astfel de initiativa a Romaniei si a caracterizat dezvoltarea programului ca "un succes fenomenal". (M.S.)

Mall la Targoviste

Westhill Developement Ltd a inceput ieri lucrarile de constructie pentru proiectul Crizantema Plaza, din Targoviste. Centrul comercial se va deschide la sfarsitul anului 2009. "Acest centru comercial international, creat la nivelul celor mai inalte standarde europene, va aduce un nou stil de viata si de shopping, fapt indisponibil pe plan local pana in momentul de fata", a declarat directorul Westhill Romania, Andrei Panculescu.(F.B.)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=237770&data=2008-05-24