< Imprimare >      ZIUA - ECONOMIC - miercuri, 7 mai 2008

Stiri pe scurt

"In carti", cu Mercedes

Producatorul auto Daimler va anunta in termen de trei saptamani daca va alege sau nu Romania pentru amplasamentul unei viitoare fabrici Mercedes, tara noastra fiind "in carti", a declarat omul de afaceri Ion Tiriac, potrivit Mediafax.

Acesta s-a intalnit saptamana trecuta cu Dieter Zetsche, directorul general al Daimler, care i-a confirmat interesul pentru Romania. (F.B.)

Nou serviciu Vodafone

Vodafone Romania a lansat, ieri, un serviciu care le va permite clientilor operatorului de telecomunicatii acces mai usor si mai rapid la Internet de pe telefonul mobil, precum si continut imbogatit, prin intermediul unui numar de peste 40 de pagini web. Denumit Vodafone Internet pe mobil, serviciul reprezinta un nou pas in sustinerea strategiei de date mobile a operatorului de telecomunicatii mobile, dupa lansarea ofertelor Vodafone Mobile Connect, potrivit companiei. (G.M.)

Proiecte Future Group

Future Group va dezvolta in Romania, in urmatorii trei ani, proiecte rezidentiale de peste 350 de milioane de euro in Bucuresti, Sinaia, Campina si Brasov. Acestea vor totaliza 5.000 de apartamente. "Detinem deja terenurile sau urmeaza sa achizitionam spatii pentru proiectele pe care le avem in vedere, in unele cazuri impreuna cu parteneri, iar investitia totala va depasi 350 de milioane de euro", a declarat directorul Future Group, Oded Goldstein. (F.B.)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=236922&data=2008-05-07