< Imprimare >      ZIUA - SPORT - luni, 7 aprilie 2008

Conu' dA umbrA

"Rednic, esti o mizerie"

Nu doar lui Rednic ar trebui sa i se spuna Strambu', ci si lui Cristi Borcea, talambul actionar si proclete de la Dinamo, care a negociat subversiv readucerea in "Groapa" a celei mai hulite fapturi din istoria Grantului. Sosia scalamba a lui Vasile Ianul marturisea zilele trecute ca l-a aportat pe Puriu inca de dinainte de reluarea campionatului, dar ca acesta a zis ca-si amana descinderea in Stefan cel Mare inca putin, pentru a invinge Steaua in Giulesti.

Mari Sulfe, nu-i asa? Rednic mai intai ca la vremea respectiva dadea asigurari lui Copos si galeriei ca e trup si suflet alaturi de Rapid si ca va lupta pana la final pentru castigarea titlului, iar Borcea pentru ca, tot pe atunci, se jura pe toate cele ca tandemul Dinu-Talnar va fi mentinut cel putin pana la vara, indiferent de rezultate, promisiuni care ulterior aveau sa-i fie facute si pasagerului Gigi Multescu.

SituaTia echivocA a relatiilor dintre cei doi se mentine in continuarea intrucat, desi se spune ca intre conducerea dinamovistilor si Mircea Rednic ar exista o intelegere ca acesta sa preia echipa dupa finalul sezonului, acesta da de inteles ca ar putea reveni pe banca tehnica la meciul cu Steaua, asta in functie de conjunctura de la momentul cu pricina.

O viaTA IntreagA a stat la cotitura, asa ca n-avea cum sa se schimbe acum. Asteapta sa vada cum s-o descurca Talnar cu Timisoara, Urziceniul, Craiova si Rapid, dupa care, pac, apare el la partida cu bisisicile lui Gigi Becali, cand n-ar prea avea ce sa piarda: daca invinge pe Steaua va spune ca a rapus marele inamic, ajutand CFR Cluj sa ia titlu, iar de nu va fi sa fie, poate isi va lua iarasi bani de la baciul piperean, precum in returul campionatului trecut, ori va motiva, ca de obicei, ca a gasit o echipa nepregatita.

ASa cA ce sA te mai miri ca la meciul de la Galati suporterii alb-rosiilor au intonat iarasi slagarul "Rednic, esti o mizerie!"

Constantin DINU

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=235695&data=2008-04-07