< Imprimare >      ZIUA - SPORT - luni, 30 aprilie 2007

Dragulescu a cazut in cap la sol!

Campionul mondial s-a accidentat ieri, in finala de la sol din cadrul Europenelor din Olanda si n-a reusit sa-si incheie exercitiul.

Cotat ca mare favorit in lupta pentru aur, Dragulescu a calculat gresit o executie tehnica si a cazut direct in cap! Vizibil ametit de socul loviturii, sportivul nostru a incercat sa-si incheie evolutia, dar picioarele nu l-au mai ascultat, obligandu-l sa renunte.

"Medicul competitiei a spus ca nu e cazul sa efectuam un RMN. Mai degraba e vorba de o contractura musculara puternica", a spus coregraful Elena Grecu. Trecand peste acest accident nefericit, delegatia noastra a adunat o salba de cinci medalii prin Sandra Izbasa, Steliana Nistor si Flavius Koczi. Sambata, Izbasa a cucerit argintul la individual compus, fiind devansata de italianca Vanessa Ferrari, in vreme ce Steliana Nistor a ocupat doar locul patru dupa ce a cazut de pe barna si a ratat o diagonala la sol. Ieri, Koczi a marit zestrea tricolora cu un bronz la cal cu manere, iar Nistor a obtinut argintul la paralele si bronzul la barna, aparat unde Izbasa a intrat in posesia argintului. (T. RIST)

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=219867&data=2007-04-30