< Imprimare >      ZIUA - SPORT - joi, 3 august 2006

Antrenament cu Ochirosii

Steaua a invins si in retur pe ND Gorica, 3-0, la capatul unui joc in care Olaroiu si-a permis sa recurga la multe rezerve, printre care si Razvan Ochirosii, cel care avea sa inchida tabela prin transformarea unui penalty

Meciul si rezultatul din tur au reprezentat suficient pentru tehnicianul Cosmin Olaroiu in a se convinge de adevaratul potential al adversarilor din Slovenia, tocmai de aceasta a abordat cea de a doua mansa avandu-i in primul unsprezece pe Cristocea, E. Baciu, Saban ori Cernea, ultimul inlocuindu-l in ultimul moment pe Carlos, chiar inainte de start. Stelistii au evoluat exact ca o echipa care pornea returul de la un confortabil 2-0, incercand sa vada ce e de capul slovenilor timp de aproape o repriza intreaga, pentru ca in minutul 43 sa inscrie pentru 1-0 prin Gabriel Bostina, in urma unei lovituri libere executate de acelasi jucator adus de Meme Stoica de la Otelul. Si cea de a doua repriza s-a derulat dupa tipicul primeia, adica una in care ros-albastrii s-au distrat intr-un mod oarecum decent cu modestii sloveni, Olaroiu putandu-se declara multumit ca a avut o execelenta oportunitate pentru a-i urmari pe cativa dintre jucatorii nou veniti in Ghencea.

Chestia asta avea sa se observe cel mai evident in minutul 87 cand libanezo-israelianul Klemi Saban, care a lasat o destul de buna impresie pe parcursul celor 90 de minute, a obtinut o lovitura de la 11 metri ce avea sa fie transformata de juniorul Razvan Ochirosii, cel care a inscris astfel primul sau gol pentru echipa din Ghencea, culmea nu la dorinta lui Oli, ci a lui Bostina, fotbalistul desemnat de antrenor pentru o asemenea executie. Acesta a fost golul de 3-0, pentru ca anterior cu 20 de minute varful Victoras Iacob inscrisese cu capul de langa o piticanie de fundas sloven dupa o centrare a lui Cristocea, inca unul dintre evidentiatii jocului de aseara.

Astfel, in conditiile date, Steaua mai are de asteptat o saptamana pana la prima mansa cu belgienii de la Standard Liege, disputa care s-ar putea dovedi decisiva pentru accederea bucurestenilor in grupele Ligii Campionilor.

Constantin DINU

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/display.php?id=204732&data=2006-08-03