< Imprimare >      ZIUA ONLINE - POLITICA - vineri, 27 iunie 2008

Geoana: Nu am discutat despre portofoliile ministerelor

Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat ca in cadrul intalnirii de vineri, de la Mamaia, nu s-a discutat despre portofoliile eventualelor ministere ale PSD si nici despre titulari acestora.

Cu toate acestea Geoana a recunoscut ca s-a discutat despre "structura Guvernului pentru alegerile parlamentare".

"Vrem sa infiintam un minister pentru femei, batrani, tineri si o comisie sau o agentie care sa lupte cu saracia, dupa modelul francez", potrivit ziare.com.

Geoana a precizat ca PSD a avut o agenda incarcata si a finalizat analiza alegerilor locale din iunie si pregatirea pentru campania parlamentara.

Presedintele PSD a subliniat faptul ca partidul sau a obtinut un scor bun la alegeri care reconfirma pozitia de partid principal, dar trebuie sa "se uite si la partea goala a paharului".

"Am luat act de gestul de onoare si demisie pe care le-au facut filialele PSD din judetele Mures, Neamt, Arad si Giurgiu si am stabilit ca organizatiile care au realizat un scor de 20 % sa fie dizolvate".

Mircea Geoana a anuntat, pentru a treia oara in aceasta saptamana, ca au discutat despre situatia extrem de ingrijoratoare a situatiei socio - economice a tarii.

"Guvernul minte cu nerusinare. A spus ca mareste salariul minim pe economie si nu a facut-o. Propunerea noastra este de 640 de lei a salariului minim pe economie", a mai mentionat el.

Presedintele PSD a cerut presedintelui si premierului sa se foloseasca de orice posibilitati pentru a propune Consiliului European sa sustina impunerea unui pret unic la gazele naturale furnizate de Federatia Rusa catre toate tarile Uniunii Europene.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=8440&data=2008-06-27