< Imprimare >      ZIUA ONLINE - POLITICA - vineri, 27 iunie 2008

Iliescu: Banii sunt grija partidului

Criteriul competentei primeaza in PSD, nu cel al bogatiei, la alegerile din toamna, spune Ion Iliescu. Sarac dar cinstit sa fii, pentru ca "banii sunt grija partidului"

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat vineri, ca pentru candidatii propusi de partid la alegerile din toamna nu se va tine cont de criteriul bogatiei, pentru ca "banii sunt grija partidului".

"Cel care se ocupa de subventionari si sponsorizari este partidul, nu candidatul. Nu bogatia este criteriul, ci sa fie un om competent, bine pregatit.

Nu suntem partid de patroni, banii sunt problema partidelor, nu dupa bogatie se alege candidatul unui partid social-democrat", a declarat Ion Iliescu, la finalul Comitetului Executiv al PSD (CEx), desfasurat la Constanta. Comitetul Executiv a decis, vineri, dizolvarea a sase conduceri de filiale din organizatii din Transilvania, iar presedintele de onoare a comentat ca "nu s-a pus problema taierii de capete, ci de a determina organizatiile sa isi analizeze rezultatele din alegeri", potrivit ziare.com.

Ion Iliescu a mai precizat ca vor avea loc, in respectivele organizatii, conferinte extraordinare, pentru desemnarea unor noi conduceri.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=8431&data=2008-06-27