< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - vineri, 27 iunie 2008

Bautura antimahmureala acum si in Romania

Veste buna pentru romanii amatori de petreceri cu vin si bere. Incepand de vineri, acestia au toate motivele sa chefuiasca linistiti, fara sa se teama de ca a doua zi se vor plange de dureri cumplite de cap. Compania AKGroup 2007 a adus pe piata racoritoarelor de la noi o bautura foarte cunoscuta in intreaga Uniune Europena. "AK" reduce nivelul alcoolului din sange, si diminueaza efectele mahmurelii, informeaza Rompres.

"AK" este o bautura carbonatata, ce contine un amestec de ingrediente naturale si apa de izvor din Alpii Austrieci. Bautura amplifica procesul natural de detoxifiere a organismului si contribuie la restabilirea echilibrului metabolic natural al acestuia. "Suntem siguri de succesul acestei bauturi care nu doar ca este placuta la gust si ajuta organismul, dar poate contribui si la scaderea numarului accidentelor de circulatie si al altor aspecte negative generate de consumul excesiv de alcool," a declarat, pentru Rompres, Madalina Rata, director de marketing al firmei AKGroup 2007, importatorul AK pentru Romania.

"Bautura-minune", AK, a fost creata in 2001 la Bratislava, fiind rezultatul muncii unui grup de farmacisti, medici, biochimisti si practicanti ai medicinei traditionale. Dupa trei ani de testari si studii de piata, in 2004, " AK" a inceput sa fie distribuita in Uniunea Europeana. In octombrie 2005, a fost prezentata international in cadrul ANUGA, cel mai mare targ alimentar din lume. In prezent, "AK" se distribuie in 27 de tari.

Producatorii bauturii au tinut sa precizeze ca nu incurajeaza, in nici un fel, consumul excesiv de alcool. Si asta chiar daca testele de specialitate efectuate de institute din Europa si din SUA au indicat ca, in urma consumului de AK, s-a constatat o scadere substantiala a nivelului de etanol din respiratie. Cu toate acestea, atat producatorul, cat si importatorul produsului ii sfatuiesc pe consumatori sa se asigure ca nu mai au alcool in sange inainte de a se urca la volan.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=8428&data=2008-06-27