< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MASS-MEDIA - miercuri, 25 iunie 2008

Adelin Petrisor se muta la Realitatea TV

Jurnalistul Adelin Petrisor a fost cooptat in echipa Realitatea TV, unde va lucra in calitate de reporter special incepand din iulie, anunta postul de televiziune prin intermediul unui comunicat. Partenerul reporterului in majoritatea reportajelor exclusive realizate de acesta, operatorul Dan Gecui, il insoteste la Realitatea, unde vor lucra in continuare impreuna.

Adelin Petrisor spune in comunicatul remis presei de Realitatea TV ca "e un pas inainte. Mi-a fost destul de greu dupa ce am lucrat 9 ani in Antene, unde am foarte multi prieteni pe care-i respect si care m-au ajutat in cariera. Din fericire, sunt un tip norocos si am foarte multi prieteni in Realitatea TV, care, sunt convins, ma vor ajuta pe mai departe".

Adelin Petrisor este cunoscut in special pentru reportajele sale din Liban, Albania, Kosovo, Irak, Afganistan, Guantanamo, Israel. In 2007, el a fost premiat pentru "Cel mai bun reportaj" la cea de-a 17-a editie a Premiilor Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania (APTR). Petrisor a demisionat in urma cu mai putin de doua saptamani de la Antena 1, unde era corespondent special al Observatorului.

ZIUA ONLINE

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=8317&data=2008-06-25