< Imprimare >      ZIUA ONLINE - EDITIA DE ORA 16 - joi, 9 august 2007

Scene de groaza intr-o gara din Italia

Un roman si-a injunghiat fiica

Calatorii care s-au aflat, in aceasta dimineata, in Gara Rimini din Italia au fost martorii unor scene greu de imaginat. Un roman si-a omorat fiica de 17 ani si, orbit de gelozie, si-a injunghiat sotia. Totul s-a petrecut sub privirile ingrozite ale celui de-al doilea copil al cuplului, un baietel de numai opt ani. Desi au fost transportate de urgenta la spital, medicii nu au putut face nimic pentru adolescenta, in timp ce mama are sanse mici de supravietuire. Barbatul de 42 de ani, David Dumitru, a fost retinut de martori si predat politiei. Intrebat despre motivele unui asemenea gest extrem, romanul a sustinut ca si-a injunghiat sotia pentru ca o banuia de relatii extraconjugale. De peste doi ani, femeia si-a parasit tara pentru a lucra in Italia. Peste doua zile, femeia ar implini 38 de ani.

David se certa cu soia sa, Fabiana. Disputa a degenerat, iar barbatul a scos din buzunar un cutit cu lama de 15 centimetri si si-a injunghiat sotia in gat si apoi fiica, in piept. Cele dou victime au fost duse de urgenta la spital, insa medicii nu au mai putut sa o salveze pe adolescenta si sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire ale sotiei.

Dupa ce si-au revenit din soc, pasagerii l-au imobilizat pe David Dumitru, care a fost arestat ulterior de politie. Interogat de oamenii legii, agresorul a explicat ca si-a injunghiat sotia din motive de gelozie. Barbatul sustine ca aceasta ar fi avut o aventura in Avellino, unde lucra de ceva vreme. Fabiana Dumitru isi adusese, in urma cu doua saptamani, copiii din Romania. Peste cateva zile, femeia ar implini 38 de ani.

C.S.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=823&data=2007-08-09