< Imprimare >      ZIUA ONLINE - EDITIA DE ORA 16 - luni, 6 august 2007

Medicul Parintelui Teoctist vorbeste despre cauzele mortii Patriarhului

Medicul personal al Prea Fericitului Parinte Teoctist, timp de 21 de ani, prof dr Nicolae Ursea, revine cu precizari despre moartea Patriarhului. Intr-un material amplu ce va aparea maine in ZIUA, profesorul Ursea explica posibilele cauze ale mortii si motivele pentru care este revoltat fata de modul in care a fost tratat Intai Statatorul Bisericii Ortodoxe Romane. Apare un element cheie care poate invinovati total echipa dr Ioanel Sinescu - dr Dan Tulbure, cea care l-a operat pe Patriarh la Spitalul Fundeni. Detalii in ziarul de maine.

Va redam mai jos precizarea profesorului Ursea asupra unui moment cheie al zilei mortii Patriarhului, care trebuie investigat de Comisiile de ancheta ale medicilor si Ministerului Sanatatii dar, mai ales, de catre Parchetul General.

Prof dr Nicolae Ursea: "Dupa aflarea vestii ca PF Parinte Teoctist a fost operat luni, 30 iulie a.c., la orele pranzului, l-am sunat pe prof. Sinescu, pentru a afla care este starea pacientului, cu intentia de a veni in Bucuresti, si mi-a raspuns ca nu a efectuat inca operatia, ca se va consulta cu anestezistul si dupa ce vor decide, ma va anunta data interventiei. Pregatit fiind sa plec la Bucuresti, dupa aproximativ trei ore, am aflat intai de la TV ca Patriarhul a fost operat si se simte bine, iar apoi ca a decedat. Am fost pur si simplu socat, nu am inteles si nu voi intelege niciodata de ce m-a mintit prof. Sinescu".

Nu ratati articolul semnat de Victor RONCEA in ZIUA de maine!

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=798&data=2007-08-06