< Imprimare >      ZIUA ONLINE - SOCIAL - joi, 12 iunie 2008

Bucuresti: Restrictii de circulatie langa Aeroportul Baneasa pentru sase luni

Gropi, gunoie, canalizari fara capace, trafic infernal si primarul care tocmai da sa plece fara sa fi rezolvat nimic din toate acestea. Din nou se inchid drumuri, din nou nervi si ore in sir petrecute in blocaje rutiere. In curand va trebui sa cerem de la primarie spor pentru rabdare. Ministerul Transporturilor a anuntat ca, incepand cu miercuri, 18 iunie, vor fi demarate lucrarile de executie ale pasajului subteran din zona intersectiei Soseaua Bucuresti - Ploiesti (DN1) - Bulevardul Aerogarii - Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, fiind impuse restrictii de circulatie in zona. Pentru sase luni, vom fi nevoiti sa calatorim pe rute ocolitoare sau sa infruntam cozi uriase de masini.

In acest sens, in noaptea de 17 - 18 iunie, ora 22:00, vor fi instituite restrictii de circulatie, prin instalarea semnalizarilor rutiere temporare, pe tronsonul de drum cuprins intre strada Dobrogeanu Gherea si Bulevardul Aerogarii, pentru o perioada de timp de aproximativ sase luni. Astfel, pe tronsonul mentionat, circulatia autovehiculelor se va desfasura pe cate doua benzi, atat pe sensul de intrare cat si pe cel de iesire din Capitala.

In plus, pe bulevardul Aerogarii, la intersectia cu Soseaua Bucuresti - Ploiesti, vor fi instituite restrictii de circulatie zilnic, intre orele 22:30 - 04:00, circulatia rutiera desfasurandu-se in ambele sensuri, pe jumatate din partea carosabila. Pentru evitarea aglomerarii traficului rutier pe acest tronson de drum national, Ministerul Transporturilor recomanda trasee ocolitoare: Piata Charles de Gaulle - Bulevardul Aviatorilor - strada Nicolae Caranfil - Bulevardul Aerogarii - DN 1, Piata Presei Libere - Bulevardul Poligrafiei - strada Baiculesti - Soseaua Straulesti - Bulevardul Ion Ionescu de la Brad - DN 1, Bulevardul Bucurestii Noi - Soseaua Ionescu Sisesti - strada Jandarmeriei - DN 1 sau Soseaua Colentina - strada Doamna Ghica - Soseaua Petricani - Soseaua Pipera Tunari - strada Erou Iancu Nicolae - Aleea Privighetorilor - DN. Masurile de deviere a traficului rutier au fost stabilite si convenite impreuna cu Inspectoratul General al Politiei si cu Brigada de Politie Rutiera a Municipiului Bucuresti, si avizate in cadrul Comisiei Tehnice de Circulatie din Primaria Municipiului Bucuresti.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=7731&data=2008-06-12