< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - joi, 5 iunie 2008

Mailuri primite dupa Apocalipsa

In primele clipe ale Apocalipsei, cand credinciosii se vor ridica in ceruri, se preconizeaza ca cei ramasi in urma vor fi innebuniti sa isi verifice mail-urile, sustine compania Threat Level, care ne asigura ca vom primi emailuri si dupa venirea Anticristului. Printre aceste mailuri, "pacatosii" ramasi in urma vor fi surprinsi sa gaseasca mesaje din partea prietenilor care deja s-au ridicat "la ceruri".

Pentru "numai" 40 de dolari pe an, credinciosii pot aranja ca prietenii pacatosi sa primeasca mailuri din partea lor, la sase zile dupa inceputul Apocalipsei.

"You've Been Left Behind iti da posibilitatea sa iei legatura cu familia ta pierduta si cu prietenii crestini", asa se spune in reclama facuta site-ului Youvebeenleftbehind.com. Creatorii site-ului au declarat ca domeniul este inregistrat pe un serviciu proxy anonim, pentru a fi protejat de "Fortele Intunericului".

Site-ul da posibilitatea utilizatorilor de a-si crea o arhiva proprie de 150 de megabytes, care va fi protejata de un algoritm special creat. Proprietarii site-ului dau garantia utilizatorilor ca isi pot posta informatii economice sensibile fara riscul ca acestea sa fie citite de altcineva.

Cu toate sistemele de siguranta, unii, cu siguranta, vor avea mai multa incredere in Anticrist decat intr-un site care se ascunde pe un serviciu de inregistrare anonim si care nu are niciun numar de telefon sau o adresa de contact.

R. MIRCEA

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=7389&data=2008-06-05