< Imprimare >      ZIUA ONLINE - POLITICA - joi, 5 iunie 2008

Candidatul independent la Primaria Capitalei vorbeste despre jocuri de culise si inscenari de campanie

"Voiau sa aduca oameni mutilati la televiziune si sa spuna ca i-a operat Oprescu"

Invitat, miercuri seara, la Antena 3, candidatul independent, Sorin Oprescu, a facut declaratii, in premiera, despre jocurile de culise de la Primaria Capitalei. Oprescu a declarat ca exista gasti care "actioneaza de patru ani si care vor sa ramana acolo". Candidatul independent Oprescu a marturisit ca aceste gasti l-au abordat deja pentru a se "imprieteni" cu el. "Probabil vor acum sa se imprieteneasca cu mine. Abia acum am simtit ca le e frica de mine fiindca eu nu sunt dator nimanui". Sorin Oprescu a declarat ca, in turul doi al alegerilor locale, se bazeaza pe bucurestenii care nu au votat fiindca au avut indoieli si i-a indemnat pe acestia la vot cu sloganul folosit de Traian Basescu: "nu pot ei fura cat puteti voi vota".

Legat de campania electorala, Oprescu spune ca adversarii sai i-au pregatit multe inscenari. "Voiau sa aduca oameni mutilati la televiziune si sa spuna ca i-a operat Oprescu" .

In ceea ce priveste interventia presedintelui in campanie, acesta marturiseste ca "respecta insitutia prezidentiala, dar ca nu trebuie sa se coboare la rang de partizan". "Eu lupt cu Blaga, nu cu Basescu", a precizat Oprescu.

Candidatul independent la primaraia Capitalei a tinut apoi un discurs in care a deplans soarta pensionarilor care nu au bani, nu au mijloace de transport curate sa-si duca nepotii la gradinita, care sunt sufocati de mafia imobiliara si de cea a hipermarketurilor care a dus la desfiintarea magazinelor de cartier.

"M-am uitat si eu pe bugetul primariei din ultimii 8 ani si am vazut ca nici o strada nu are termen de finalizare. S-au reparat strazi care au fost reparate si care au, vezi doamne, microfisuri. Si uite asa toti ne invartim in jurul regii asfaltului. Mi-a spus un om de la drumuri ca reparatul nu se mai termina fiindca ciubucul a ajuns 50% din contract", si-a continuat Oprescu acuzatiile.

D.C.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=7384&data=2008-06-05