< Imprimare >      ZIUA ONLINE - EDITIA DE ORA 16 - vineri, 27 iulie 2007

Familia Columbeanu, posesoare de marca inregistrata

Irinel, brandul secolului

Dupa ce au tinut prima pagina a publicatiilor si prime-time-ul televiziunilor cu nastrusniciile lor, cu nunta si botezul secolului, cu achizitii gen chilotei cu strasuri pentru micuta Irina, sau bijuterii pe patru roti din strainataturi, familia Columbeanu loveste din nou. De data asta, suparat ca cineva a ajuns sa se agate pe nedrept de popularitatea sa si i-a folosit celebrul nume intr-o reclama la paine, miliardarul s-a asigurat ca numele nu ii va fi folosit fara voie si l-a inregistrat la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM). Astfel, doar membrii familiei au dreptul legal sa foloseasca acest nume, afacerile brandului Irinel fiind, in sfarsit, protejate de cei care ar dori sa profite de atractia asupra maselor de care se bucura el, sotia Monica si fiica Irina.

Irinel si Monica Columbeanu au avut parte de o surpriza neplacuta cand au vazut un spot publicitar pentru produsele companiei de panificatie Vel Pitar, in care sunt parodiati si au decis sa-si inregistreze numele la OSIM, conform RealitateaTV. In urma acestui gest, doar membrii familiei au dreptul legal sa foloseasca numele "Irinel Columbeanu".

Cat despre noi, muritorii de rand fara un posibil interes de a ne adresa OSIM, nu ne ramane decat sa ne vedem linistiti de treburi, canicula sau nu, si, eventual sa mai aruncam un ochi inspre ce se mai intampla in ograda autohtona a recent posesorilor de brand...

REACTII LA CALD

Adrian ENCULESCU, redactor ZIUA online:

"Nu stiu daca Becali a apucat sa-si inregistreze numele, dar jeans-i Adi Minune am vazut sigur intr-o poza. Pe seceta asta aducatoare de scumpiri la produsele de panificatie trebuie vigilenta crescuta. Nu pot decat sa citez dintr-un clasic. Frumoasa tara, pacat ca e locuita! De catre unii, parerea mea!"

C.S.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=733&data=2007-07-27