< Imprimare >      ZIUA ONLINE - DREPT LA REPLICA - joi, 29 mai 2008

Romtelecom nu are niciun contract incheiat cu Colegiul National Mihai Eminescu din Satu Mare

Catre redactia ZIUA Online,

Ca urmare a publicarii in versiunea online a ziarului ZIUA, editia din data de 26 mai 2008, a articolului "Sex oral si EMO in reviste distribuite gratuit in licee", in care compania Romtelecom era mentionata intr-un context eronat, va rugam sa primiti si sa publicati urmatoarele precizari, spre corecta informare a cititorilor publicatiei dvs:

Serviciul ClickNet oferit de Romtelecom, care asigura acces Internet de banda larga, a fost promovat, in perioada 5-16 mai, prin parteneriat cu revista My Ban, pe baza unui contract incheiat de agentia de publicitate care dezvolta comunicarea pentru brandul ClickNet, Grey Worldwide Romania, cu SC My Band Media SRL, care editeaza revista My Band. Mentionam ca acest contract de promovare nu urmeaza sa fie prelungit.

Facem aici precizarea ca aceasta colaborare cu revista mai sus mentionata este una similara altor proiecte cu publicatii care se adreseaza tinerilor din Romania.

Facem clar precizarea ca nici in cazul revistei My Band, dupa cum nu este cazul cu niciuna dintre publicatiile cu care Romtelecom are contracte de publicitate/promovare, compania nu controleaza continutul editorial, acesta fiind strict responsabilitatea editorilor publicatiilor respective. In plus, numerele din revista prezentate departamentului de marketing la momentul inchieirii parteneriatului, nu contineau materiale obscene care putea fi catalogate ca nepotrivite pentru tineri.

De asemenea, precizam ca Romtelecom nu are niciun contract incheiat cu Colegiul National Mihai Eminescu din Satu Mare pentru promovarea prouselor sale, singurul protocol de care avem stiinta (si pe care vi-l putem pune la dispozitie) fiind cel incheiat intre liceul mentionat si SC My Band Media SRL, editorul revistei mai sus mentionate. Mentionam ca prin acest protocol conducerea liceului si-a exprimat acordul pentru distribuirea revistelor My Band in incinta institutiei de invatamant si ca in acest protocol nu se face nici o referire la Romtelecom sau la brandul ClickNet.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=7166&data=2008-05-29