< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - vineri, 30 mai 2008

Un american sustine ca are imagini cu extraterestri de 1,2 m pe care le va da publicitatii vineri

Un american sustine ca are imagini video cat se poate de autetentice cu extraterestri gri, inalti de 1,2 metri, pe care le va da publicitatii vineri, in cadrul unei conferinte de presa organizate la Denver, anunta "Fox News". Totodata, Jeff Peckman s-a intalnit cu oficiali ai Primariei din Denver, carora le-a cerut sa ia in considerare cererea sa privind infiintarea Comisiei pentru Afaceri Extraterestre, care sa fie insarcinata cu vizitele potentialilor oaspeti. Americanul doreste ca respectiva comisie sa fie formata din 18 membri.

Jeff Peckman, care are nevoie de 4.000 de semnaturi pentru ca propunerea lui sa fie luata in discutie de consilierii municipali, a anuntat ca va prezenta vineri o caseta video autentica cu extraterestri. "Poti sa-i vezi cum clipesc din ochi in timp ce se uita printr-o fereastra si se plimba prin incapere", a declarat Peckam joi, la intalnirea cu oficialii primariei. El a vorbit deasemenea despre OZN-uri care vor ateriza in Los Angeles si care vor plana in apropierea Casei Albe, precizeaza "Fox News". Potrivit aceleiasi surse, americanul traieste din vanzarea unei noi tehnologii despre care spune ca ajuta la reducerea "haosului provocat de campurile electromagnetioce". El a promis ca, in cadrul conferintei de presa de la Denver, va prezenta si alte dovezi ale existentei vietii pe alte planete. Americanul spera ca initiativa lui sa fie o lectie pentru "oamenii care trebuie sa afle de existenta extraterestrilor".

Peckman, in varsta de 54 de ani, a mai afirmat ca imaginile au fost incluse intr-un documentar semnat de Stan Romanek, din Colorado, si ca filmul realizat de acesta va fi in curand disponibil oricui, precizeaza Rocky Mountain News. Potrivit americanului, inregistrarea video cu extraterestri a fost analizata "foarte atent" de un instructor de la Scoala de Film Colorado din Denver, care a concluzionat ca este autentica.

Alina OLTEANU

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=7140&data=2008-05-30