< Imprimare >      ZIUA ONLINE - POLITICA - marti, 27 mai 2008

Radu Mazre susine c nu are proprieti in Brazilia, dar vrea s-i cumpere dup alegeri

Primarul municipiului Constana, Radu Mazre a declarat c nu are proprieti in Brazilia, aa cum apare intr-un film postat pe site-ul YouTube i despre care afirm c este "o fctur liberal", dar a spus c, dup ce a vzut acel montaj, a hotrat s-i cumpere proprieti in ara respectiv.

El a spus c, dup ce a vzut filmul, s-a hotrat s ii cumpere proprieti in Brazilia. "Dac tot se vehiculeaz, o s v spun c imi voi face nite proprieti in Brazilia i o s v invit s le i vedei. Deocamdat nu am nimic i v spun asta de patru ani. Dar o s imi iau i o s v invit. S treac alegerile, in urmtoarea vacan", a spus Mazre, potrivit newsin.

Primarul mai susine c filmul ar fi o "fctur ordinar" a liberalilor i c nu va avea rezultatul scontat deoarece il prezint chiar intr-o imagine pozitiv: "Mie mi-a plcut. C imi plac sporturile, c sunt un om bun, nu cred c o s aib rezultatul pe care il ateapt liberalii".

Primarul Radu Mazre a participat, mari, impreun cu preedintele Consiliului Judeean Constana, Nicuor Constantinescu, la inaugurarea mai multor saloane de pe trei etaje ale Spitalului Judeean de Urgen Constana. Lucrrile au fost incepute in iunie 2004, dar au fost blocate, timp de doi ani, dup ce contractul a fost in atenia procurorilor anticorupie. Reparaiile au prevzut reabilitarea seciilor de ORL, Pediatrie, Obstretic-ginecologie, unde au fost modernizate grupurile sanitare, au fost montate termopane, iar saloanele au fost zugrvite. Investiia este in valoare de 50.000.000 de lei, iar acum are termen de finalizare 31 martie 2010.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=7058&data=2008-05-27