< Imprimare >      ZIUA ONLINE - EDITIA DE ORA 16 - marti, 10 iulie 2007

Vadim a primit un Palat de la RAAPPS

Peremistii lui Vadim se vor lafai intr-un mega-sediu, evaluat la cateva milioane de euro, palatul PRM putand oricand sa rivalizeze cu sediul PSD din Kiseleff sau cu cel al PD din Aleea Modrogan. Surse din conducerea peremista au declarat pentru ZIUA ca luxosul imobil, care a apartinut ministrului interbelic Nicolae Caranfil, i-a fost servit pe tava Tribunului de catre RAAPPS, gratie intelegerilor parlamentare subterane care au dus la inlaturarea pesedistului Adrian Nastase de la sefia Camerei Deputatilor.

Acestea ne-au explicat ca, in schimbul palatului de pe strada Rabat numarul 2, Vadim Tudor a promis sa sprijine pe plan parlamentar Cabinetul Tariceanu.

RACTII LA CALD

Razvan GHEORGHE, redactor Departament Politica Interna:

"Gratie trocurilor politice din martie 2006, ce au dus la decapitarea sefului pesedist al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, Vadim Tudor a fost gratulat de RAAPPS cu un veritabil palat pentru a-l transforma in sediu de partid. Desi sef de partid aflat in opozitie, Tribunul "justitiar" a ingrosat randurile clientelei politice a actualei Puteri."

Cititi pe larg materialul semnat de Razvan GHEORGHE in ZIUA de maine!

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=658&data=2007-07-10