< Imprimare >      ZIUA ONLINE - POLITICA - sambata, 19 aprilie 2008

Elena Basescu: Emil Boc, cel mai iubit

"In timp ce unii dintre noi spunem numai cateva cuvinte, dansul editeaza perfect cateva fraze".

Mezina familiei Basescu, Elena, a tinut duminica, la Cluj-Napoca, un discurs inflacarat in care l-a ridicat in slavi pe Emil Boc, declarandu-se convinsa ca, asa cum vrea si ea, toti tinerii PD-L isi doresc sa ajunga candva asemeni presedintelui democrat-liberal.

"Sunt convinsa ca majoritatea tinerilor din PD-L isi doresc sa ajunga, la un moment dat, in cariera lor, la fel de apreciati, stimati, iubiti, ca domnul presedinte Emil Boc", si-a inceputul discursul de trei minute secretarul general al Organizatiei de Tineret a PD-L (OTPD-L), relateaza ziare.com.

"Pentru ca noi tinerii avem nevoie sa in viata de modele si exemple, iar domnul Emil Boc reprezinta pentru noi, tinerii din PD-L, un model. Pentru ca dansul isi argumenteaza intotdeauna actiunile si afirmatiile, cu legea. Pentru dansul, legea e un lucru clar. In acelasi timp nu am cum sa nu ii remarc promptitudinea", a mai spus fiica cea mica a presedintelui, in fata a sute de tineri democrati-liberali.

Elena Basescu a marturisit ca il admira pe liderul PD-L si pentru ca este un mare orator si un om cu o vasta cultura generala.

"In timp ce unii dintre noi spunem numai cateva cuvinte, dansul editeaza perfect cateva fraze. Aceeasi viteza o are si in relatiile politice, o consecinta clara a bagajului impresionant de cunostinte pe care il detine", a spus Elena Basescu.

Fiica cea mica a presedintelui l-a mai laudat pe Emil Boc ca ii asculta, ii sfatuieste si ii sprijina pe tinerii din partid.

"Noi stim, domnule presedinte ca dumneavoastra sustineti si promovati tinerii, iar voi, organizatia tineretului de la Cluj, sunteti dovada vie in acest sens", a incheiat secretarul general al OTPD-L.

Z. O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=5891&data=2008-04-19