< Imprimare >      ZIUA ONLINE - EXTERNE - sambata, 19 aprilie 2008

Surpriza "picanta" din cabinetul lui Berlusconi: fotomodelul Mara Carfanga

Italia va avea un nou guvern, in luna mai, cu Silvio Berlusconi la carma sa. Lista de ministri pe care acesta o are in vedere ar putea contine si o surpriza picanta: portofoliul de la Ministerul Familiei ar urma sa fie detinut de o tanara pentru care magnatul italian se pare ca are o slabiciune, dezvaluie, in editia de duminica, cotidianul german Das Bild, citat de Rompres.

Mara Carfagna (32 de ani) nu este doar o femeie deosebit de inteligenta - ea absolvind Facultatea de Drept cu 'summa cum laude' - ci si foarte frumoasa. Deputata din 2006 din partea partidului Forza Italia, ea a cochetat si cu modellingul si televiziunea, pozand topless si aparand in postura de moderatoare.

De altfel, chiar in cursul unei emisiuni TV Berlusconi a recunoscut ca o apreciaza foarte mult si a flirtat cu ea intens. "Cu tine as merge oriunde, chiar si pe o insula pustie. M-as casatori cu tine chiar in clipa asta, daca nu as fi deja casatorit", spunea Berlusconi, in varsta de 71 de ani.

Remarcile lui nu i s-au parut insa prea amuzante doamnei Berlusconi, Veronica Lario, care i-a cerut sotului sau sa-si prezinte public scuzele. Ceea ce el a si facut.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=5883&data=2008-04-19