< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - luni, 7 aprilie 2008

Dragoste fara frontiere: Un lup se iubeste cu o capra

Dupa ce a impartit timp de mai multe luni aceeasi cusca cu o capra, un lup de la gradina zoologica din China s-a indragostit lulea de colega de ''apartament''. Iubirea dintre cei doi nu este insa vazuta cu ochi buni de familia lupului, care saliveaza de fiecare data cand nora vine in vizita.

"Cand capra pleaca putin, lupul incepe sa urle si sa alerge frenetic prin cusca pana cand ea se intoarce", a declarat ingrijitorul lor, domnul Xu, relateaza RealitateaTV.

Prada si pradatorul au inceput sa se intalneasca... accidental. "Intr-o dimineata, devreme, i-am dat drumul din cusca caprei sa pasca, si deodata apare langa gardul ei lupul, pentru ca nu ii inchisesem bine usa de la cusca. Lupul a fugit direct inspre capra si a inceput sa urle. Ea era atat de speriata, incat ii tremurau picioarele. Dar in urmatoarele nopti insa, cei doi au inceput sa se cunoasca mai bine si chiar au inceput sa poarte conversatii prin urlaturi si behaituri. Se poate crede ca flirtau", a povestit Xu.

Cei de la Zoo spun ca de cand i-au cazat in aceeasi "casa", cei doi fac totul impreuna - exceptand impartirea meselor. Lupul ramane la carnea sa, in timp ce capra se bucura de o dieta cu legume.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=5419&data=2008-04-07