< Imprimare >      ZIUA ONLINE - VEDETE - vineri, 28 martie 2008

La 83 de ani, Lauren Bacall indrazneste sa arate un decolteu foarte indraznet

Una dintre cele mai frumoasa femei ale Hollywoodului, o veritabila legenda a lumii de celuloid care a fermecat generatii gratie talentului, vocii senzuale si corpului perfect, continua sa fie o aparitie. La 83 de ani, Lauren Bacall a fost surprinsa de fotografii de peste Ocean la premiera unui spectacol pe Brodway, in New York. Imbracata in negru din cap pana-n picioare, cu un decolteu foarte indraznet, fosta sotie a lui Humphrey Bogart pare sa spuna ca nu se imbraca decat dupa canoanele ei si ca nu-i pasa de gura si de regulile lumii.

Regizorul Howard Hawks a fost cel care i-a adus impreuna pe ecran pe Bogart si Bacall, relateaza Daily Mail. A debutat in 1944, la doar 19 ani, in pelicula "A avea sau a nu avea".

Dupa moartea lui Bogart nu s-a mai recasatorit. "N-am mai intalnit pe nimeni cu care sa-mi doresc sa petrec macar o noapte, daramite o viata", a declarat Bacall pentru "The Times". "Sincer, singurii barbati pe care i-am gasit atragatori in ultimii 20 de ani erau casatoriti, si nu au fost prea multi la numar. Aveau sotii si nu m-am putut impaca cu situatia asta. Este ciudat, nu?, daca te gandesti ca ambii mei soti - Humphrey Bogart si Jason Robards - erau insurati cand i-am cunoscut", a povestit, cu umor, actrita.

Cat despre sex, Bacall a adaugat: "Nici macar cuvantul nu mi-l mai amintesc".

ZIUA ONLINE

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=5065&data=2008-03-28