< Imprimare >      ZIUA ONLINE - POLITICA - joi, 27 martie 2008

Patriciu: Romania este condusa aproape liberal

Desi nu a precizat ce i-ar putea reprosa Guvernului Tariceanu, omul de afaceri Dinu Patriciu a apreciat ca, in acest moment, Romania este condusa ''aproape liberal''. Pe de alta parte. presedintele Rompetrol a declarat ca inca nu s-a decis ce formatiuni politice va sponsoriza in campania electorala, acest lucru fiind o chestiune personala.

''Nu m-am decis. Este o chestiune personala, oricum. Eu sunt liberal prin convingere, prin activitate, prin ceea ce se vede si nu se vede. Si sper ca in aceasta tara politica sa fie condusa de cat mai multi oameni cu viziune liberala. Unde se gasesc ei, si e evident ca ei imi sunt simpatici, asta este alta poveste, si lasati-ma pe mine sa judec care este mai liberal'', a spus, intr-o conferinta de presa, Dinu Patriciu, relateaza portalul ziare.com

El a mai sustinut ca in acest moment Romania este condusa "aproape liberal", insa nu a precizat ce i-ar putea fi reprosat Guvernului Tariceanu.

Dinu Patriciu a declarat in februarie, intr-o conferinta de presa tinuta la Sibiu, ca in campania electorala din 2008 va finanta, in limitele legii, partidele care-i sunt "simpatice", fara a preciza care sunt acestea sau numarul lor.

A. ENCULESCU

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=5022&data=2008-03-27