< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MONDEN - joi, 27 martie 2008

Katie Holmes, chinuita de casnicia cu Tom Cruise

Trista si mai mereu obosita, fara zambetul de copil cu care si-a cucerit fanii si, se presupune, pe actualul sau sot. Asta este, in ultima vreme, actrita Katie Holmes, sotia cunoscutului actor si scientolog Tom Cruise. Potrivit apropiatilor lui Katie, citati de revista "Star", tanara de 34 de ani ar fi vizibil chinuita de casnicia cu vedeta din "Top Gun" si de statutul de persoana publica, atat de vanata de fotografi. Macinata de probleme si de ganduri rele, Katie de abia se mai tine pe picioare. Si, daca este sa ne luam dupa presa de scandal, care a publicat, in ultima perioada, diverse fotografii cu actorul in compania altor femei decat mama fetitei sale, Katie are si suficiente motive de tristete...

"Efortul de a tine mereu pasul cu tot ce presupune ideea de vedeta o epuizeaza total. Nu reuseste sa doarma suficient si situatia asta dureaza de cateva luni", spun prietenii actritei, care adauga ca sotia lui Tom trebuie sa fie mereu in priza, pana la ore tarzii din noapte, pentru a fi pe placul lui Tom, care, are, uneori, resurse inepuizabile de energie. "Pare ca sta sa se prabuseasca in orice clipa. Au fost momente cand a trebuit sa fie sprijinita de bodyguard, ca sa nu cada din picioare", spun acestia.

Presa a scris ca, inca din primele zile ale casniciei lor, Tom i-a controlat fiecare miscare nevestei lui. Mai mult, la scurt timp de la venirea pe lume a micutei Suri, astazi in varsta de 3 ani, s-a scris ca actorul ar fi exilat-o, practic, pe Katie, in alta incapere, pentru a avea grija de copil, astfel incat actorul sa aiba liniste noptile. De asemenea, actorul ar fi cerut, constant, sa fie consultat de Katie cand isi cumpara haine sau iese cu prietenii. Katie este obligata chiar sa-i vizioneze si filmele in care joaca.

Cunoscutul jurnalist Andrew Morton sustinea, intr-o biografie neautorizata a actorului, ca viata lui Tom Cruise este dirijata in totalitate de Biserica Scientologica, in care actorul este a doua persoana ca importanta, dupa liderul David Miscavige. Atata de tare, incat, spune jurnalistul, Tom ar fi fortat-o pe Katie sa nasca, in urma unei inseminari artificiale, urmasul fondatorului bisericii respective. Atras in Biserica Scientologica de prima lui sotie, Mimi Rogers, Tom Cruise a ajuns, in timp, nu doar cel mai faimos membru al ei, dupa fondatorul L. Ron Hubbard, ci si o persoana care isi ghideaza intreaga viata dupa sfaturile lui David Miscavige. Legatura dintre ei este atat de puternica incat, sustine presa americana, Miscavige i-a insotit in luna de miere pe Tom Cruise si Katie Holmes, cea de-a treia lui sotie.

In noiembrie anul trecut, revista "The National Enquirer" publica o stire conform careia Katie Holmes si Tom Cruise ar fi incheiat un contract de casatorie in valoare de 600 de milioane de dolari. Povestea nu este in totalitate confirmata, insa potrivit acesteia, Katie ar putea primi mai mult de jumatate de milliard de dolari daca va fi legata de Tom pe viata. De asemenea, se presupune ca vedeta a mai semnat un document prin care i se acorda un anumit bonus anual, lucru menit sa o indemne pe tanara actrita spre stabilitate. Sursele citate de "The National Enquirer" mai sustin ca acest contract, ce se intinde pe nu mai putin de 100 de pagini, a fost intocmit de catre avocatii lui Tom si de reprezentantii lui Katie. Se speculeaza ca documentul ar contine decizia lui Tom de a acorda bani sotiei sale in functie de anii petrecuti impreuna. Astfel, la celebrarea unui an de casnicie, Katie ar trebui sa primeasca in jur de 70 de milioane de dolari. Aceeasi sursa mai adauga si faptul ca in urma a cinci ani de casatorie bugetul tinerei doamne Cruise s-ar imbogati cu inca 10 milioane de dolari, ceea ce ar insemna in schimb 80 de milioane pierdere in caz de divort. In cazul in care mariajul celor doi ar dura o viata, Katie ar obtine jumatate din averea lui Tom, estimata in prezent la 600 de milioane de dolari.

C.STEFAN

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=5009&data=2008-03-27