< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MONDEN - miercuri, 6 ianuarie 2010

Actorul Toni Tecuceanu, inmormantat in aplauzele colegilor

Actorul Toni Tecuceanu a fost inmormantat joi la Cimitirul Civil Ghencea din Capitala, in aplauzele colegilor din echipa 'Cronicii Carcotasilor', nelipsind de la funeraliile colegului lor realizatorii emisiunii, Serban Huidu si Mihai Gainusa, informeaza Agerpres.

Trupul neinsufletit al actorului a fost depus miercuri la capela Bisericii Sf. Vasile din Capitala, unde a ramas pana joi, cand, in jurul orei 12,00 a avut loc slujba de inmormantare, dupa care cortegiul funerar s-a indreptat spre Cimitirul Ghencea.

Aproximativ 300 de persoane, colegi de la postul Prima TV, de la Radio Romania Actualitati, dar si persoane care l-au cunoscut doar prin intermediul emisiunilor TV au venit sa-i aduca un ultim omagiu actorului, aplaudand cand sicriul cu trupul neinsufletit a iesit din biserica, dar si atunci cand a fost inmormantat.

'A fost unul dintre cei mai versatili actori pe care ii cunosc, putea sa se puna in pielea oricarui personaj pe care il interpreta. In viata privata era ca pe scena, era permanent jovial. Avea la fiecare moment un banc. Acum, cand il las aici, simt ca las si o parte din mine' - a declarat Constantin Zamfirescu, interpretul personajului Gogoasa din serialul 'Trasniti in NATO', difuzat tot de postul Prima TV.

Nascut la data de 13 ianuarie 1972, Toni Tecuceanu (Aurelian Antonio Tecuceanu) a absolvit Facultatea de Arte, sectia Arta Actorului, promotia 2004, la Universitatea Hyperion din Bucuresti. A primit premiul pentru 'Cel mai bun actor' la Gala Tanarului Actor HOP, editia 2006 si a lucrat ca reporter ani de zile pentru Radio Romania Actualitati.

Toni Tecuceanu a murit marti dimineata, la ora 3,00, la Spitalul 'Matei Bals' din Bucuresti. Decesul a survenit in urma unor complicatii la plamani dupa ce a contractat virusul AH1N1.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=48588&data=2010-01-06