< Imprimare >      ZIUA ONLINE - SOCIAL - miercuri, 30 decembrie 2009

Trafic infernal spre statiunile din Valea Prahovei (VEZI RUTE OCOLITOARE)

Mii de romani care isi vor petrece Revelionul la munte au inceput sa se indrepre deja spre Brasov. Circulatia pe Valea Prahovei s-a intensificat pe DN 1 iar masinile merg bara la bara. De la iesirea din Sinaia si pana in Busteni, coloana se intinde pe o distanta de 14 kilometri, anunta, joi, Realitatea TV.

La intrarea in Comarnic s-a format o coloana de aproximativ patru kilometri iar in zonele Barcanesti si Busteni se circula cu viteza redusa, de aproximativ 30 de kilometri la ora.

Pentru evitarea aglomeratiei, conducatorii auto care vor sa ajunga la Brasov sau la Predeal sunt sfatuiti sa circule pe rute ocolitoare: pe DN 1A prin Valenii de Munte, Cheia si Sacele. Cei care doresc sa mearga la Sinaia pot evita coloana de autovehicule formata la Comarnic, daca utilizeaza ruta DN 7 Bucuresti - Baldana - DN 71 Baldana - Targoviste - Fieni - Sinaia. Conducatorilor auto care se indreapta catre zona Bran - Moieciu ar trebui sa evite deplasarea pe DN 1 si DN 73 A si sa urmeze traseul Autostrada Bucuresti-Pitesti - DN 73 Pitesti - Moieciu - Bran.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=48218&data=2009-12-30