< Imprimare >      ZIUA ONLINE - ACTUALITATE - marti, 22 decembrie 2009

Asistenta care a torturat un copil pana l-a ucis, condamnata la 22 de ani de inchisoare

A torturat un copil pana la moarte, dar ar putea apuca ziua eliberarii din puscarie. Asistenta criminala din Bistrita a primit doar 22 de ani de inchisoare pentru ca a chinuit si a ucis un micut in varsta de patru ani. "Prea putin!", a exclamat mama naturala a baiatului, care o asteapta in inchisoare pe criminala, noteaza, marti, Antena 3.

Baiatul, Lucian, a fost ars cu tigara, taiat cu foarfeca, batut cu scandura si intepat cu cutitul. Tortionara sa era nimeni alta decat asistenta maternala, care primea salariu de mama adoptiva. Tot ea a fost cea care l-a omorat dupa ce i-a infipt copilului mancare pe gat.

"Ce a avut ea cu un copil, sa-l chinuiasca trei luni si jumatate pentru atata timp, sa-i taie si degetele de la picioare. Pe viata ar merita...", a declarat mama copilului. Desi nici o mama nu ar fi multumita de o astfel de pedeapsa, tribunalul a fost ceva mai indulgent si i-a dat doar 22 de ani criminalei.

Femeia are 40 de ani in prezent si, in cel mai rau caz, va fi eliberata la 60 de ani. O pedeapsa mai scurta decat copilaria pe care i-a furat-o lui Lucian. Totusi, viata ei nu va fi linistita in puscaria din Bacau. La trei celule distanta este inchisa chiar mama naturala a copilului.

Mama lui Lucian mai are de stat cativa ani in inchisoare pentru furt, in aceeasi inchisoare cu criminala copilului ei.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=47913&data=2009-12-22