< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - marti, 22 decembrie 2009

A vrut sa arunce in aer un restaurant, cu o incarcatura de carnati

Oamenii legii din China au incercat sa convinga vreme de o ora un presupus sinucigas cu bomba sa renunte la planul sau, doar pentru a afla ca barbatul era inarmat cu carnati, titreaza, marti, "Daily Telegraph".

Politistii credeau ca incarcaturile din jurul taliei lui Sing He sunt bucati de dinamita si detonatoare. He, in varsta de 23 de ani, a amenintat ca arunca in aer un restaurant si clientii sau din Benxi, nordul Chinei, daca angajatii nu ii dau toti banii din casa de marcat. Insa, expertul in bombe chemat la fata locului si-a dat seama imediat ca aparatul era in realitate realizat din produse porcine.

"Cand am vazut ce are in jurul taliei nu ne mai puteam opri din ras. Unii dintre ei inca mai erau impachetati. Probabil clientii s-au speriat de moarte, insa singurul lucru care se putea intampla era ca ei sa expire si sa miroasa", a declarat expertul.

Intrebat de ce a planificat raidul, He a marturisit ca a cazut in depresie din cauza despartirii de iubita sa. "Aveam nevoie de putin amuzament in viata si se pare ca am avut succes", a explicat chinezul.

R.R.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=47906&data=2009-12-22