< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - marti, 22 decembrie 2009

Paris Hilton imparte patul cu iubitul ei si cu un purcelus!

S-ar parea ca lui Paris Hilton nu-i este suficienta compania iubitului sau. Si asta pentru ca Paris si Doug Reinhardt impart patul cu un purcelus. Potrivit "Female First", mostenitoarea blonda a dezvaluit faptul ca ea si prietenul ei, cu care e impreuna de 10 luni, adesea se intalnesc in pat cu noul ei animal de companie, un purcelus pe nume Princess Pigelette.

"Doug si cu mine stam in pat, ne uitam la DVD si ea pur si simplu sta intre noi. Este o dulcica si o iubesc", a declarat Hilton.

Diva in varsta de 28 de ani s-a hotarat sa isi cumpere o astfel de vietuitoare, dupa ce a devenit invidioasa pe purcelusul fratelui sau. "Fratele meu mai mic si-a cumparat un purcelus cand a fost in Las Vegas si am fost foarte invidioasa, pentru ca mi-am dorit intotdeauna unul. Am intrat pe Internet si am gasit acesti purcelusi, care nu trec de cinci kilograme cand ajung la maturitate. Sunt incredibil de isteti, de adorabili, foarte curati si dresati sa-si faca nevoile intr-o cutie cu nisip", a mai spus tanara mostenitoare a imperiului Hilton.

Paris are acum 13 animale de companie si este atat de atasata de ele, incat le considera copiii ei. Diva considera ca necuvantatoarele sunt foarte adorabile si ofera dragoste in mod neconditionat. "Ma fac fericita si ma simt bine sa le am in preajma. Ma asigur ca am grija de toate, de parca ar fi copiii mei", a mai adaugat Paris, conform sursei citate.

C.G.M.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=47850&data=2009-12-22