< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MAGAZIN - sambata, 19 decembrie 2009

A orbit temporar, in urma unui tratament de infrumusetare. VEZI DESPRE E VORBA!

O femeie a orbit temporar, dupa ce un tratament de vopsire a pleoapelor, la un salon de infrumusetare, i-a lipit ochii. Potrivit "Daily Mail", Carly Lewis, de 26 de ani, a declarat ca a avut o reactie alergica puternica la tratamentul care i-a lasat fata umflata. In urma acestui incident, tanara a fost nevoita sa isi ia liber de la serviciu. In plus, nu a putut sa conduca, intrucat lua antibiotice si steroizi ca sa se recupereze.

Carly a mers la un salon de infrumusetare din Bournemouth, Dorset, ca sa isi dea sprancenele cu ceara si sa-si vopseasca pleoapele, inainte sa plece in vacanta in Tenerife. In ciuda faptului ca isi facea regulat aceste proceduri, ochii i s-au inrosit si au inceput sa ii curga imediat si pana seara s-a temut sa nu isi piarda vederea. In cateva zile, insa, a fost dusa de urgenta la spitalul Poole, din cauza ca i se lipisera ochii si i s-au administrat picaturi si antihistamine. Pentru ca fata ei nu se dezumfla, tanara a fost trimisa la un specialist de la spitalul Royal Bournemouth, care i-a prescris picaturi de ochi anestezice, mai multe antihistamine, dar si steroizi. Dupa o saptamana, Carly inca vedea incetosat si nu putea sa se machieze, sa conduca sau sa mearga la serviciu.

"A fost absolut inspaimantator, credeam ca o sa orbesc. Eram din ce in ce mai rau, luni nu mai vedeam nimic si nu-mi puteam deschide ochii. Oamenii imi spuneau ca aratam ca un monstru. Ma mancau ochii si aratam de parca as fi plans.

Partenerul meu, Lee, in varsta de 31 de ani, mi-a spus ca aratam destul de rau, dar ne-am gandit ca fata o sa mi se dezumfle curand. Cand m-am trezit, luni, nu puteam deschide ochii, pentru ca se lipisera. A fost o adevarata agonie si ma mancau ingrozitor. I-am spalat cu apa calda si i-am fortat sa se deschida, inainte sa merg la medic. Mi-am mai vopsit pleoapele si altadata si nu am avut probleme, probabil au folosit alte chimicale, la care am fost alergica. A fost inspaimantator si inca sunt sensibili, dupa o saptamana de tratament. Se pare ca voi fi mai bine in 14 zile, dar nu o sa pot sa ma machiez pana atunci sau sa conduc, pentru ca vederea mea este inca foarte incetosata", a povestit Carly. In urma sperieturii trase, tanara a mers inapoi la salonul de infrumusetare, pentru a face o plangere. I s-au cerut scuze si i s-a spus ca nu ii va fi incasat cecul cu care platise tratamentul, dupa cum noteaza sursa citata.

C.G.M.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=47822&data=2009-12-19