< Imprimare >      ZIUA ONLINE - FAPT DIVERS - sambata, 19 decembrie 2009

O fetita rapita dintr-un spital din Timisoara, gasita in Elvetia

O fetita disparuta in luna octombrie dintr-o sectie a Spitalului de Copii "Louis Turcanu" din Timisoara a fost gasita de politisti in Elvetia, in casa unei romance de 39 de ani din Satu Mare, care o rapise in timp ce copila era internata pentru tratament, informeaza un comunicat al Politiei Romane, citat de NewsIn.

Potrivit comunicatului, femeia din Satu Mare locuia de mai multi ani in Elvetia si era casatorita cu un cetatean elvetian, ambii fiind arestati preventiv pentru lipsire de libertate.

In urma cercetarilor, a reiesit ca romanca a rapit-o pe fetita care in octombrie avea doua luni, in noaptea de 18 spre 19 octombrie, intre orele 23-1.00, dintr-o sectie a Spitalului de Copii "Louis Turcanu" din Timisoara. Aceasta a fost luata din incinta Sectiei de Distrofici unde se afla internata pentru tratament de specialitate.

Prin intermediul Biroului National Interpol din cadrul Politiei Romane, au fost sesizate autoritatile din Elvetia despre acest caz, fetita fiind gasita de politisti la locuinta suspectei. Copila a fost preluata de catre reprezentanti din cadrul sistemului de protectie a copilului, urmand a fi predata parintilor.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=47809&data=2009-12-19