< Imprimare >      ZIUA ONLINE - MONDEN - sambata, 19 decembrie 2009

Monica Columbeanu, exploatata sexual de un proxenet bacauan care isi ameninta victimele cu batai crunte

In urma cu cativa ani, Monica Gabor, actuala doamna Columbeanu, a fost una dintre fetele racolate de un temut interlop bacauan, Ovidiu Hasan. Potrivit "Click", metoda prin care acesta aduna fetele era una extrem de violenta. Hasan a fost retinut, in urma cu cateva zile, pentru proxenetism. Insa amanuntele privind metodele folosite de acesta continua sa iasa la iveala.

Conform sursei citate, procurorii au gasit in locuintele interlopului mai multe casete pe care au fost filmate minore ce se prostituau, precum si numere de telefon si adrese ale membrilor retelei si ale unor fete care au intrat pe mainile proxenetilor. "Le-am dus la padure sus. Am zis ca le omor. M-am pisat pe ele. Intelegi?... Cu japca le bagi pe treaba, cu japca. Ai auzit? (...) In seara asta, daca Rita nu pleaca pe treaba, ii dau 20 de pumni direct in cap. In cap. O paralizez de tot. Ca asta numai cu japca stie. Altfel n-are cum", suna una dintre convorbirile dintre Hasan si unul dintre colaboratorii sai, interceptate de procurori.

Se pare ca si Monica Gabor, actuala doamna Columbeanu, a fost sechestrata de proxenetul care i-a fost si iubit o perioada de timp. Conform unor declaratii aflate la dosar si sustinute de un apropiat al Monicai, "Scorpia de la Izvorani" a fost invatata sa faca bani prestand la bara. In momentul in care a vrut sa iasa din "combinatie", Moni a fost rapita, sechestrata si silita de iubit sa presteze la bara. Ulterior trebuia sa se prostitueze in Bacau si apoi in Spania.

Monica a reusit sa scape din ghearele lui Hasan inainte sa implineasca 18 ani. Ea a depus o declaratie la Politie si a reusit sa fuga acasa.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=47781&data=2009-12-19