< Imprimare >      ZIUA ONLINE - FAPT DIVERS - sambata, 19 decembrie 2009

Tragedie pe DN1: 3 tineri au murit pe loc dupa ce masina in care erau s-a izbit de un cap de pod

Trei tineri cu varste cuprinse intre 23 si 32 de ani au murit duminica seara dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un cap de pod in apropiere de localitatea sibiana Vestem pe Drumul National 1, potrivit RealitateaTV. Politistii spun ca accidentul s-a produs din cauza vitezei cu care se deplasa masina. Soferul mai avea la activ inca 10 sanctiuni contraventionale pe linie de circulatie.

Cei trei tineri veneau dinspre Ramnicu Valcea spre Sibiu. La un moment dat din cauza vitezei soferul a pierdut controlul volanului, masina a iesit de pe sosea si s-a izbit violent de un cap de pod.

Impactul a fost atat de puternic incat cei trei tineri aflati in masina nu au mai avut nici o sansa. Toti trei au murit pe loc. Politistii sositi la fata locului au declarat ca soferul in varsta de 32 de ani a mai avut in trecut 10 sanctiuni pe linie de circulatie.

Mai mult, in 2004 a provocat un accident mortal dar a fost scos de sub urmarire penala. Din cauza accidentului traficul s-a desfasurat cu dificultate pe un singur sens de mers timp de aproximativ doua ore.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=47779&data=2009-12-19