< Imprimare >      ZIUA ONLINE - ACTUALITATE - vineri, 18 decembrie 2009

Serviciul Roman de Informatii recruteaza "in teritoriu"

Stiati ca SRI doreste sa atraga in sistem cei mai buni tineri? Presupunem ca stiati. Orice cetatean al Romaniei are dreptul sa ... Mai ales daca stie si despre ce este vorba.

Si, daca nu stie, potrivit publicatiei Gorjeanul (^http://www.gorjeanul.ro/societate/cariere-in-sri-selectie-personal-2010-2?Itemid=135^), Serviciul Roman de Informatii scoate la concurs, in 2010, 100 de locuri: 80 pentru barbati si 20 pentru femei.

Vineri, 18 decembrie, in publicatia amintita, a aparut un text interesant: "Cariere SRI - Selectie personal 2010". Informatii complete! Nimic anormal, doar ca articolul, in varianta online, era semnat (P). Contactati, reprezentantii publicatiei au precizat ca articolul trebuie luat ca atare, si nimic mai mult. De obicei, "(P)" inseamna Publicitate. De obicei.

Pentru detalii, reporterii ZIUA Online au fost indrumati catre Serviciul Roman de Informatii. Bineinteles, tacere. Si pe telefon, si pe site, si pe mail. Informatiile despre recrutare sunt disponibile doar la adresa precizata. Adica, unde este nevoie si, probabil, unde trebuie.

M.A.B.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=47658&data=2009-12-18