< Imprimare >      ZIUA ONLINE - POLITICA - miercuri, 16 decembrie 2009

Mitrea catre Vanghelie: Mai baiatule, daca te mai legi de sotia mea o sa ai altfel de probleme cu mine, asa ca intre barbati! (VIDEO)

Acuzatii grave de coruptie si de manipulare de dosare intre Marian Vanghelie si Miron Mitrea, marti seara, in direct la Realitatea TV, urmate de amenintari.

"Mi se pare ciudat ca doua persoane care erau atacate acum doi ani de zile de Traian Basescu in mod dur este vorba de Mitrea si Oprea, astazi vorbesc acelasi limbaj ca Traian Basescu. Incredibil asa ceva! Unul e la vedere in tabara cealalta si celalalt ne ataca din interiorul partidului si spune ca PSD e un partid slab", a spus Vanghelie care l-a asigurat pe Mitrea ca PSD sta bine "pentru ca nu ne mai intereseaza pe noi dosarele de coruptie care il privesc pe dansul", s-a aparat Vanghelie de acuzatiile lui Mitrea.

Vanghelie l-a acuzat pe Mitrea ca acum creeaza o problema de imagine PSD si a afirmat ca el nu este o problema pentru partid. "Traian Basescu m-a transformat intr-o tinta pentru ca eu puteam sa spun multe lucruri", a spus Vanghelie in opinia caruia Mitrea nu trebuie dat afara din partid. Vanghelie l-a intrebat pe acesta cine este Cristi Burci incercand sa faca referire la perioada cand Mitrea a condus ministerul Transporturilor. "Bineinteles ca stiu cine este Cristi Burci. Chestia asta cu dosarele ti-am spus sa o lasi ca nu e pentru tine, nu stii sa te joci cu ele. Ne-ai bagat in multe necazuri cu dosarele tale si cu afirmatiile facute despre ele", a replicat Mitrea. Vanghelie l-a acuzat ca a creat o problema partidului din cauza acuzatiilor de coruptie care i-au fost aduse: Nu, nu dumneavoastra ne-ati creat o problema cu acuzatiile de coruptie. Ati creat o problema in partid cu tot ce ati facut cand ati fost ministru si cu tot ce ati facut cu Cristi Burci. Ati vrut sa luati in continuare Ministerul Transporturilor".

"Am vrut ministerul asta pentru Liviu Dragnea. V-am spus la toti ca eu nu mai intru in guvern. Termina cu chestiile astea comunistoide a la Hrebenciuc! Atat ati invatat, doar sa atacati", a replicat Mitrea care a asigurat ca nu are nicio problema legata de vreun act de coruptie.

"Nu v-ati batut pentru niciun principiu social-democrat, domnule Mitrea". Asa a sunat una dintre acuzatiile lui Vanghelie la adresa lui Mitrea. Vanghelie a spus ca Gabriel Oprea trebuia sa ii faca un dosar lui Traian Basescu din calitatea sa de prefect al Capitalei "Am martori care au participat la discutii", a tinut sa intareasca Vanghelie care i-a spus lui Mitrea: "Sunteti epuizat".

"Stiu, Marian. Tu esti viitorul partidului nostru", a spus Mitrea, care a refuzat sa ii mai raspunda lui Vaghelie pe motiv ca este sub demnitatea lui.

"Da, demnitatea dumneavoastra este de a va pune sotia sa voteze", a replicat Vanghelie.

"Mai baiatule daca te mai legi de sotia mea o sa ai altfel de probleme cu mine, asa ca intre barbati!", s-a enervat Mitrea.

Miron Mitrea a declarat ca cei care au facut parte din stafful de campanie al lui Mircea Geoana si care au condus partidul in ultimii ani "si-au terminat mandatul". Mitrea a spus ca el nu vorbeste de o reforma a partidului, ci de faptul ca exista un electorat care trebuie reprezentat.

Z.O.

Articol disponibil la adresa http://www.ziua.net/news.php?id=47404&data=2009-12-16